Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gorica i Lokomotiva odigrali neodlučeno u pripremnoj utakmici


Gorica i Lokomotiva su u prvoj ovogodišnjoj pripremnoj utakmici odigrali neodlučeno, obostrano koristeći dvije kompletne momčadi. Iako je toliki broj igrača prodefilirao na pomoćnom terenu, prikazana igra je bila dobra, a neki od igrača su pokazali mnogo za ovu pripremnu fazu.

Novi igrač u goričkom dresu, mladi Litvanac Paulius Golubickas, ostavio je vrlo dobar dojam na gledatelje, a vjerojatno i na stručno vodstvo. Momak iz veznog reda dobro se kretao, razigravao suigrače i sve je napravio kao da je već dugo dio ove momčadi. Zanimljiv je i pokušaj s Dvornekovićem na desnom bočnom.

Gorica je došla u vodstvo u prvom poluvremenu efektnim pogotkom Zwolinskog, koji je ubačaj u skoku primio na prsa i volejem pogodio suprotnu malu mrežicu. Lokomotiva je svoju bolju igru u drugom poluvremenu okrunila pogocima Tucija i Majića te je izgledalo da će dobiti susret. Ipak, u sudačkoj nadoknadi Maloča je izjednačio za konačnih 2:2.

PRIPREMNA UTAKMICA
HNK GORICA –NK LOKOMOTIVA 2:2 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Zwolinski (25), 1:1 Tuci (65), 1:2 Majić (79), 2:2 Maloča (90+3)
HNK GORICA: Kahlina, Dvorneković, Periša, Krizmanić, Čabraja, Čanađija, Babec, Hamad, Golubickas, Mathieu, Zwolinski (još su igrali: Čović, Musa, Maloča, Ljubisavljević, Žutić, Gluić, Božić, Matteoni, Kelava, Gadže, Šroler, Cahani). TRENER: Sergej Jakirović
NK LOKOMOTIVA: Grbić, Marković, Kolinger, Mersinaj, Jurić, Petrak, Vojković, Kastrati, Uzuni, Emerson, Budimir (još su igrali: Lukić, Gluhaković, Karačić, Smoljo, Čeliković, Cokaj, Majić, Halilović, Maružin, Beriša, Tuci). TRENER: Goran Tomić 

Objava FOTO: Gorica i Lokomotiva odigrali neodlučeno u pripremnoj utakmici pojavila se prvi puta na 01Portal.