Prijava

Vaša prijava

Kurilovčani bruse formu, trener Vidak zadovoljan


U Kurilovečkom trećeligašu sve po starom; momčad pod vodstvom trenera Perice Vidaka odrađuje planirane aktivnosti, koje su malo poremetile ozljeda Luke Mandure te neodigravanje utakmice protiv Dinama II, zbog čega je momčad odigrala međusobnu trening utakmicu.

-Pripremni period odvija se po planu i programu. Dečki zaista rade jako dobro i jako sam zadovoljan s njihovim pristupom prema radu i treningu općenito. Atmosfera koja vlada među dečkima na odličnoj je razini. Jedini mali problem je ozljeda Luke Mandure koji je van pogona. Osim toga sve ostalo odvija na zadovoljavajući način- rekao nam je trener Perica Vidak, kojeg veseli činjenica što zbog povoljnih vremenskih prilika nije bilo potreba za improvizacijom.

Osim međusobne utakmice zbog otkazivanja susreta protiv Dinama II, Kurilovčani su igrali protiv četvrtoligaša Lukavca (1:0), a do početka prvenstva još će se igrati protiv Sesveta, Zagreba, Karlovca 1919 i Odre, što je prema mišljenju trenera sasvim dovoljno.

– Želja nam je i dalje razvijati ovu mladost, težiti otvorenom i napadačkom nogometu te pokušati u svakoj utakmici biti bolji od protivnika. Svjesni smo da smo si postavili letvicu jako visoko dosadašnjim rezultatima, ali isto tako nismo si nikada stavljali to kao imperativ. Nećemo to činiti ni sada, jer naša je želja da rezultat bude posljedica dobre igre i svega što pokušavamo razviti kroz treninge i utakmice- kazao je Vidak, čiju su momčad napustili Povoljnjak, Kelava, Slunjski, Žordić, Kovačić i Tomić, dok su tijekom zime Kurilovcu pristupili Muhar, Dianežević, Čepo, Marinić, Sahindal te još nekoliko igrača o čijem statusu će se odlučiti.

-Ono što je zaista ogromno bogatstvo koje Kurilovec posjeduje je mladost u kadru. Trenutno imamo 20-ak igrača koji idu u kvotu mlađih igrača i zaista je privilegija imati takvu mladost u rosteru- zaključio je Vidak.

Objava Kurilovčani bruse formu, trener Vidak zadovoljan pojavila se prvi puta na 01Portal.