Prijava

Vaša prijava

Barcelona bi mogla dovesti Budimira zbog ozljede Dembelea?!


Barcelona zbog teških ozljeda napadača Luisa Suareza i Ousmane Dembelea namjerava zatražiti od Španjolskog nogometnog saveza dopuštenje za izvanrednim dovođenjem novog igrača, a među potencijalnim pojačanjima je hrvatski napadač Ante Budimir iz Mallorce, izvijestila je u petak kasno navečer radijska postaja Calunya Ràdio.

Barcelona može dovesti samo igrača iz španjolske lige a 28-godišnji Budimir se nalazi među petoricom zanimljivih napadača, javio je taj medij. Na listi se nalaze još Christian Stuani (drugoligaš Girona), Ángel Rodríguez (Getafe), Loren (Betis) i Lucas Pérez (Alavés).
Ante Budimir je ove sezone zabio osam golova u prvenstvu od čega u prosincu dva Barceloni u porazu 5-2 Mallorce na Camp Nou. Barceloni sada nedostaje „devetka“ jer niti jedan njen raspoloživi napadač ne igra isključivo na toj poziciji s koje je Budimir tresao mreže i Valencije, Getafea, Espanyola i Celte Vigo.

Hrvatski napadač je prije godinu dana došao iz talijanskog Crotonea na posudbu u drugoligaša Mallorcu pa ‘Crvenima’ pomogao u ulasku u Primeru. Ljetos je Mallorca otkupila njegov ugovor te s njim potpisala ugovor do 30.lipnja 2023. godine.

Objava Barcelona bi mogla dovesti Budimira zbog ozljede Dembelea?! pojavila se prvi puta na 01Portal.