Prijava

Vaša prijava

Taekwondo kluba Velika Gorica najbolji u ukupnom poretku klubova na M-2 turniru u Vrbovcu


U organizaciji Taekwondo kluba Rugvica, protekle subote u Vrbovcu je održano 18. izdanje međunarodnog M-2 turnira. Na natjecanju je nastupilo 377 natjecatelja iz 51 kluba iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Slovačke, Njemačke te Bosne i Hercegovine.

Na natjecanju je sa 16 natjecatelja u uzrastima mlađih kadeta, kadeta i juniora nastupio i Taekwondo klub Velika Gorica.

-S obzirom na to da nam je ovo sami početak sezone natjecanja, u Veliku Goricu se vraćamo više nego zadovoljni. Svi naši mladi sportaši pokazali su da se u budućnosti od njih mogu očekivati izvrsni rezultati. Na nešto iskusnije smo naviknuli da rade odlične rezultata pa su tako i ovaj put demonstrirale svoje znanje- istaknuo je trener Igor Matić.

Juniorke su osvajanjem dviju zlatnih i jedne brončane medalje bile najbolje u ukupnom poretku juniorki. Najbolje su bile Sara Anđelić i Sara Habijančić koje su se okitile zlatnim odličjima, dok je Antonija Pušić bila brončana. Mlađekadetska ekipa osvojila je treće mjesto u poretku klubova, a ono što posebno raduje je podatak kako je velikogorički klub bio najbolji u ukupnom poretku svih klubova koji su nastupili na ovom natjecanju.

Uz već spomenute juniorke, odličja su u Vrbovcu osvojili i Matija Kompes koji je bio zlatni, srebrna odličja pripala su Lejli Lei Kajfeš i Dori Mikulić, dok su odličja brončanog sjaja osvojili; Nika Bukovac, Franka Štriga, David Juvan, Lana Gavrilov i Marinela Bašković.

Objava Taekwondo kluba Velika Gorica najbolji u ukupnom poretku klubova na M-2 turniru u Vrbovcu pojavila se prvi puta na 01Portal.