Prijava

Vaša prijava

FOTO: Željku Mihalju novi mandat na čelu NS Velika Gorica


Željko Mihalj i u naredne četiri godine obnašat će dužnost predsjednika Nogometnog saveza Velika Gorica. Njegovu kandidaturu poduprlo je svih 28 klubova, koliko ih trenutno broji gorički nogometni Savez.

U svom govoru Mihalj je istaknuo kako je Savez napokon dobio nove prostorije, u čemu je posebno istaknuo važnost predsjednika Nogometnog saveza Zagrebačke županije Nenada Črnka, ali i Grada Velike Gorice, koji je značajna sredstva uložio u infrastrukturne uvjete svih klubova.

-Interes nam mora biti razvoj nogometne igre, kako u Gradu tako i u županiji, čiji je predsjednik Črnko ispunio sva naša očekivanja, jer rezultati rada su i više nego vidljivi- kazao je Mihalj te istaknuo kako je stanje u goričkom Savezu jako dobro.

-Tendencija nam mora biti da to bude još i bolje. Uz ovu ekipu to nije upitno- poručio je Mihalj, koji se zahvalio svim klubovima na kvalitetnoj i dobroj suradnji.

Za dopredsjednika je izabran Darko Stanilović i Dalibor Meić, dok su u Izvršni odbor izabrani; Filip Gabelica, Toni Veldić, Zlatko Petrac, Mario Karapandžić, Mijo Stipić, Anto Marić, Miro Magdić i Ervin Vujica.

Čestitku novom-starom predsjedniku uputili su Nenad Črnko koji je u svom govoru istaknuo kako Zagrebačka županija može biti prva županija po pitanju nogometa.

-Sve je na vama. Moja je želja da krenemo u brendiranje Jedinstvene županijske lige- istaknuo je Črnko, dok je gradonačelnik Dražen Barišić pozvao sve klubove na partnerstvo, jer kroz njega su došli do rezultata koji su trenutno vidljivi.

Objava FOTO: Željku Mihalju novi mandat na čelu NS Velika Gorica pojavila se prvi puta na 01Portal.