Prijava

Vaša prijava

Rukometaši Gorice preko Spačve u četvrtfinale Kupa


U susretu osmine finala Kupa Hrvatske, rukometaši Gorice gostovali su sinoć u Vinkovcima kod Spačve gdje su upisali pobjedu 32:28.

Bila je to još jedna sjajna izvedba goričkih rukometaša, koji su tijekom svih šezdeset minuta diktirali tempo na parketu vinkovačke dvorane. Od prve do posljednje minute Goričani su vodili, a najvećih +8 imali su početkom drugog dijela.

-Pobjeda niti jednog trenutka nije bila upitna. Odigrali smo jako dobru utakmicu u kojoj su dečki taktički odradili sve što smo se dogovorili. Ovo je još jedna pobjeda momčadi, koja je odigrala gotovo bez pogreške- rekao nam je trener Andrija Nikolić.

Ovim rezultatom Gorica je nakon više godina među osam najboljih, samo korak do velike završnice.

-Sada je najvažnije izbjeći PPD Zagreb i NEXE. Nadam se povoljnom ždrijebu, a kada bi nas pomazila i sreća i dodijelila nam jednog od dva drugoligaša, to bi bilo super- istaknuo je Nikolić.

Sve oči u goričkom klubu sada su uprte prema suboti i početku Lige za prvaka, koja u Veliku Goricu u prvom kolu dovodi Poreč. U ovom trenutku još uvijek nije poznato kakva je odluka HRS-a, glede nastavka prvenstva.

Objava Rukometaši Gorice preko Spačve u četvrtfinale Kupa pojavila se prvi puta na 01Portal.