Prijava

Vaša prijava

Učenici OŠ Eugen Kvaternik najbolji u graničaru

[]

Graničar je svima dobro nam poznata dječja igra u kojoj su uživale generacije učenika. Ove školske godine po prvi puta je službeno uvršten u školska sportska natjecanja, tako da je prošloga tjedna u organizaciji Osnovne škole Eugena Kvaternika održano natjecanje u ovoj igri, za škole s područja Velike Gorice, koje je okupilo pet školskih sportskih društava.

Za svaku ekipu igralo je devet učenika razredne nastave, po četiri dječaka i četiri djevojčice u polju plus jedan na granici. Igralo se na dva dobivena seta, a nakon odigranih deset napetih i neizvjesnih utakmica dobili smo i prvog gradskog pobjednika. To su učenici Osnovne škole Eugena Kvaternika. Iza njih smjestili su se; OŠ Velika Mlaka, OŠ Jurja Habdelića, OŠ Nikole Hribara i OŠ Slavka Kolara.

Pobjedničku ekipu činili su; Ema Rogić, Maša Strineka, Paola Markprekaj, Tena Tkalec, Tena Markov, Pia Teskera, Šimun Gadanac, Bruno Martinčević, Gabrijel Rebić, Gabrijel Šebek, Luka Čolić i Nino Gršetić, svi učenici četvrtih razreda. Voditelj i mentor im je profesor Ivica Herceg.

Objava Učenici OŠ Eugen Kvaternik najbolji u graničaru pojavila se prvi puta na 01Portal.


ZAHTJEV ZA POSUDBU UREĐAJA