Prijava

Vaša prijava

Nenad Črnko: Ovo je ispravna odluka

[]

Europska nogometa federacija i jučer je donijela odluku kojom se EURO odgađa za ljeto sljedeće godine. Tu je odluku pozdravio i čelni čovjek Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker rekavši kako je donijeta razumna i prihvatljiva odluka.

S njim se slaže i čelni čovjek goričkog prvoligaša, Nenad Črnko, ujedno i član Izvršnog odbora HNS-a.

-Slažem se s odlukom koja je donijeta, jer sve drugo bilo bi preriskantno za sve. Pandemija se širi dalje, tako da bi svaka drugačija odluka bila nekorektna prema svima. Do lipnja se virus zasigurno neće maknuti skroz, dok će se zaraze smanjiti- kaže nam Črnko te podvlači.

-Drugi veliki problem je taj što se Prvenstvo trebalo igrati u 12 gradova diljem Europe- ističe Črnko.

Tiho je u proteklo tjedan dana i na Gradskom stadionu, gdje su obustavljene sve trenažne aktivnosti, tek seniorska momčad trenira u manjim grupicama, kako bi se zadržao koliko je to moguće neki nivo forme.

-Igrači treniraju u manjim grupama pod vodstvom trenera iščekujući kada će ponovno krenuti normalan rad i utakmice. U ovom trenutku teško mi je nešto konkretno reći o tome, no mi u Savezu svakodnevno komuniciramo i ovih dana ćemo donijeti vjerujem najbolju odluku za sve- poručio je Črnko.

Objava Nenad Črnko: Ovo je ispravna odluka pojavila se prvi puta na 01Portal.