Prijava

Vaša prijava

MARIN MATOŠ O POVRATKU NA TEREN – Osjećaj je lijep kad si na radnom mjestu koje voliš

[]

Osjećaj je uvijek lijep kad si na radnom mjestu koje voliš. Uvijek je najljepše s ekipom i s kolegama s nogometa, jer ta sportska atmosfera kod nas sportaša uvijek je najbitnija. Presretni smo što smo se vratili na teren- kazao nam je nakon jučerašnjeg treninga Kurilovca najiskusniji igrač u redovima turopoljskog trećeligaša Marin Matoš.

Kao i većini sportaša i Matošu su početni dani bili privikavanje na život u karanteni, koji je provodio s obitelji, no nije se opustio, već je samostalno odrađivao treninge i čekao povratak na nogometni teren, na kojem su Kurilovčani u sezoni za nama bili najugodnije iznenađenje 3. HNL Središte.

-Sezona je bila odlična. Cilj nam je bio pomrsiti račune Vinogradaru koji je već godinama neprikosnoven u ligi. Očekivali smo utakmicu s njima doma, ali i još pokoji njih kiks, te da napravimo ono što nitko nije uspio posljednjih sezona- o prvenstvu za nama će Matoš, koji uživa u Kurilovcu.

-Meni je super, jer ovo su sve karakterni dečki koji žele raditi. To se vidi i po odazivu na trening. Kad si okružen ovakvim ljudima kao što je ova ekipa, onda je i vama lijepo raditi s njima- kaže nam Matoš, iza kojeg je bogato igračko iskustvo koje je stjecao u Cibaliji, Slaven Belupu, Istri 1961, Žalgirisu, HNK Gorici te Lučkom.

Iako je nova sezona jako daleko, nismo mogli, a da Marina ne upitamo vidi li se i dalje u Kurilovcu.

-Vidjet ćemo što će vrijeme donijeto. Korona je nažalost sve malo ispremiješala, no ja se nadam da ćemo se i dalje družiti te veseliti istim uspjesima- za kraj će najiskusniji kurilovečki igrač.

Objava MARIN MATOŠ O POVRATKU NA TEREN – Osjećaj je lijep kad si na radnom mjestu koje voliš pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Dinamovci iz Čiča trenirali

Dan otvorenih vrata