Prijava

Vaša prijava

FOTO: Na streljani u Lukavcu ponovno je živo

[]

Mogućnost ponovnog treniranja s oduševljenjem je dočekana i kod Željka Vađića, kod kojeg se na streljani ponovno čuju pucnji kojima ponajbolji hrvatski trapaši „skidaju“ glinenjake. Epidemiološke mjere se poštuje, strijelci su podijeljeni i više manjih grupa, a oni koji su na streljani pridržavaju se svih Odluka koje je naredio Nacionalni stožer.

Budući da strijelci u Lukavcu imaju maksimalne uvjete stalni gosti ovdje su Josip i Ante Glasnović, Marko Germin, Marko Bačić i drugi koji vjeruju kako će uskoro započeti i službena sezona.

-Prva opcija je da krenemo 30. svibnja jer kod nas nema problema s publikom. Na otvorenom smo, a kontakata među strijelcima nema, jer oni su udaljeni četiri metra jedan od drugoga po streljačkim propozicijama. Ono što je u planu kalendaru su četiri kola Kupa, Finale Kupa te Prvenstvo Hrvatske- rekao nam je Željko Vađić.

Iako je streljana do početka svibnja mirovala, neaktivnost sportaša iskorištena je za unutarnje i vanjsko uređenje, kako bi streljana bila što spremnija za ovogodišnji tradicionalni susret Hrvatske i Slovenije, koji se prvotno trebao održati 30. svibnja, no zbog cjelokupne situacije isti će se ako to bude moguće održati u listopadu.

-Tjedan dana prije nego li je došlo do pojave virusa uspjeli smo iz Italije donijeti potrebnu elektroniku kako bi se što lakše mogli pratiti rezultati. Ovime će strijelci i gledatelji imati puno bolju sliku- kaže nam Vađić, koji je zadovoljan izgledom cijelog objekta na koji rado dolaze strijelci iz svih hrvatskih krajeva.

Objava FOTO: Na streljani u Lukavcu ponovno je živo pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.