Prijava

Vaša prijava

Najbolji hrvatski tamburaši otvaraju Goričke večeri

[]

Ovogodišnje izdanje Goričkih večeri, unatoč situaciji s Covid-19 virusom, pokazat će svim posjetiteljima bogat i zanimljiv program koji vas očekuje od 30. svibnja do 27. lipnja u Parku dr. Franje Tuđmana.

Organizatori su se potrudili osmisliti raznolik sadržaj za sve uzraste tako da vas očekuju brojni koncerti, kazalište na otvorenom, revija dokumentarnog filma, Blues Rock & Country festival, Sve za 5 – prodajni sajam knjiga, radionice, promocije knjiga, predstavljanje interpretacijskog multimedijalnog postava Turopolja i kino na otvorenom svake srijede za vrijeme trajanja Goričkih večeri.

Početak, je u subotu, 30. svibnja kada će se koncertom Najboljih hrvatskih tamburaša obilježiti Dan državnosti. Koncertom koji će se održati u Parku dr. Franje Tuđmana i službeno se otvaraju ‘Goričke večeri’, a nastup tamburaša očekuje se od 20,30 sati.
Ovaj koncert na otvorenom besplatan je za sve građane, a u slučaju lošeg vremena održat će se u Dvorani Gorica.

Već sljedećeg dana, Goričani mogu uživati u još jednom koncertu na istom mjestu, jer od 18 sati svi željeni tradicionalnih klapskih, domoljubnih i modernih pjesama mogu uživati u koncertu Klape Hrvatske ratne mornarice Sveti Juraj.

Objava Najbolji hrvatski tamburaši otvaraju Goričke večeri pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.