Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica gostuje u Koprivnici: Pogledajte početni sastav

[]

Posljednju prvoligašku utakmicu nogometaši Gorice odigrali su 9. ožujka kada su na Gradskom stadionu gostili Lokomotivu. Lokosi su slavili s 3:1, a nekoliko dana kasnije sve je stalo. No, 89 dana kasnije nogometaši Gorice vraćaju se prvenstvenim obavezama gostovanjem u Koprivnici gdje će ih od 18,55 na Stadionu Ivan Kušek Apaš ugostiti Slaven Belupo.

Uoči povratka prvenstvenim obavezama Gorica je odigrala tri pripremna susreta u kojima je remizirala s Istrom 1961 (2:2) te ostvarila pobjede protiv Dinama (3:2) i Varaždina (5:1).

Za današnji dvoboj trener goričkog prvoligaša Valdas Dambrauskas ne može računati na usluge najboljeg ovosezonskog igrača Kristijana Lovrića koji odmara zbog tri žuta kartona.

Dambaruskas se tako za večerašnji susret odlučio za sljedeći udarni sastav; Kahlina, Babec, Čabraja, Dvorneković, Golubickas, Hamad, Jovičić, Musa, Ndiaye, Steenvoorden i Suk, dok će domaća momčad istrčati u sastavu; Filipović, Bačelić-Grgić, Bogojević, Božić, Glavičić, Goda, Krstanović, Lulić, Paracki, Soldo i Jeffren.

Objava HNK Gorica gostuje u Koprivnici: Pogledajte početni sastav pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.