Prijava

Vaša prijava

FOTO: Sjajno malonogometno poslijepodne u Buševcu

[]

Malonogometna liga Turopolja i Posavine po prvi je puta stigla do Buševca, koji se pokazao sjajnim domaćinom. SRC Zvrnik bio je odlično pripremljen za malonogometna uzbuđenja na startu šestog izdanja lige, koja ove godine broji 14 momčadi. A da su se ljudi zaželjeli sportskih događanja vidjelo se već po dolasku na igralište, gdje je vladala poprilična gužva, kakva je na Zvrniku posljednji puta viđena u listopadu 2008. godine kada je u Kupu gostovao Slaven Belupo.

Lijepo vrijeme i još bolji dekor bili su dobra uvertira za ono što se događalo na terenu, gdje nije nedostajalo dobrih i neizvjesnih utakmica. Domaćin Buševec uraganski je krenuo u ligu svladavši s 5:1 Čičku Poljanu, briljirao je trostruki strijelac Ivan Zagorec. Još jedan novak, Kosnica pobjedom je otvorila svoj nastup. Kosničani u čijim redovima igra i Siniša Ferenček s 3:1 su nadigrali Bukevje, dok je Vukovina nakon što je u kvalifikacijama svladala Ščitarjevo dan zaokružila pobjedom protiv Lazina.

Za iznenađenje dana pobrinuli su se igrači Novog Čiča, koji su šokirali branitelje naslova, Kuče svladavši ih s 3:1, dok je Drnek s doslovno u posljednjim sekundama preko J. Breščakovića matirao Mraclin za veliko slavlje.

REZULTATI 1. KOLA
BUŠEVEC – ČIČKA POLJANA 5:1 (Zagorec 3, Babić, Sučić/ Avramović), Novo Čiče-Kuče 2:1 (Krlić, Risonjić/Šutalo), DRNEK- MRACLIN 1:0 (J. Breščaković), VELEŠEVEC – TUROPOLJE 0:4 (Cota 2, Anđelić, Šejić), BUKEVJE – KOSNICA 1:3 (Šestok/Bubalo, Bogović, Martinić), LAZINA ČIČKA – VUKOVINA 0:3 (Matković, Nikić, Matić), JAGODNO – GORNJE PODOTOČJE 3:4 (P. Sudar, Jakovljević, Rus/Milatović, Harambašić, Čosić, Gmižić)

Objava FOTO: Sjajno malonogometno poslijepodne u Buševcu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.