Prijava

Vaša prijava

FOTO: STARTALA BREŠKA KARAVANA – Kravarsko na startu poraženo od Šiljakovine

[]

Vukomeričke gorice ponovno su živnule. Malonogometna liga Vukomeričkih gorica, koja je sjajnom organizacijom vratila društveni život na te pitome brege, s pravom je postala brend kojim se svi sudionici lige mogu dičiti.

Pokazalo je to i prvo kolo, sedamnaestog izdanja lige, koje je odigrano na Kravaščice na Sivoj čaplji. Dao si je Darko Brajković minulih tjedana dobrog posla ne bi li cijeli kompleks zasjao u što ljepšem zdanju. U tome je i uspio, jer mnogobrojni posjetitelji s guštom su došli na Kravaščicu gdje dobre atmosfere nije nedostajalo.

Na terenu su neka nova djeca, koja pokazuju dobre nogometne manire. Pomlađeni Lijevi Štefanki iznenadili su Novo Brdo, a u dobrom svjetlu predstavila se i Hotnja. Nema više laganih utakmica. Ako samo malo podcijeniš protivnika šanse su ti umanjene. Derbi kola bio je onaj između branitelja naslova Kravarskog i Šiljakovine. Šumari su bili spretniji te su na kraju slavili s 3:2, preokrenuvši u smiraj utakmice zaostatak od 1:2 u konačnih 3:2.

I nakon posljednjeg sučevog zvižduka, mnogobrojni posjetitelji i igrači ostali su okupljeni oko šanka. Jednostavno, ljudi su se zaželjeli druženja i događanja, kojih u naredna dva mjeseca na Vukomeričkim goricama neće nedostajati.

REZULTATI 1. KOLA
OPATIJA – GORNJA OPATIJA 0:2 (T. Sečenj, D. Brajković), POKUPSKO – HOTNJA 3:3 (B. Šestak 3 / N. Dumbović 2, D. Posavec), GORNJI HRUŠEVEC – STREZOJEVO 1:0 (M. Kuzmić), LIJEVI ŠTEFANKI – NOVO BRDO 1:0 (L. Čefko), MARKUŠEVEC – LUČELNICA 1:0 (H. Bartolović), VELIKA BUNA – KOZJAČA 2:1 (F. Huđber 2 / M. Kovačić), DONJI HRUŠEVEC – DUBRANEC 0:2 (J. Grdenić, P. Galović), ŠILJAKOVINA – KRAVARSKO 3:2 (F. Lučan, I. Rak, J. Rak / N. Gršetić, B. Turković)

Objava FOTO: STARTALA BREŠKA KARAVANA – Kravarsko na startu poraženo od Šiljakovine pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.