Prijava

Vaša prijava

FOTO: Dinamo Hidrel i Gradići pobjednici Kuče Opena

[]

Nogometni klub Turopoljac na sjajno pripremljenom terenu na Knejama za vikend je organizirao 4. Kuče Open, turnir za prstiće i limače. Zbog epidemiološke situacije na turniru su sudjelovali klubovi iz turopoljskog podneblja. U konkurenciji prstića nastupilo je pet, a kod limača osam momčadi.

Naslov pobjednika kod prstića pripao je Dinamo Hidrelu koji je u finalu bio uspješniji od Poleta, dok su treći bili prstići Gradića. Najbolji pojedinci bili su; vratar Antonio Radović (NK Dinamo Hidrel), strijelac Ivano Sučić (NK Polet) i igrač Ivan Žužić (NK Dinamo Hidrel).
Prvo mjesto kod limača pripalo je Gradićima, iza kojih su se smjestili Polet i Turopoljac. Najbolji pojedinci bili su; vratar Sebastijan Beljo (NK Gradići), strijelac Viktor Lučić (NK Polet) i igrač Marko Puzak (NK Gradići).

Tri prvoplasirana sastava nagrađena su peharima i medaljama, dok su prigodnim statuama nagrađeni najbolji pojedinci. Nagrade najuspješnijima dodjeljivao je zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar.

 

Objava FOTO: Dinamo Hidrel i Gradići pobjednici Kuče Opena pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.