Prijava

Vaša prijava

FOTO: Nogometaši Kurilovca ponovno na okupu. Nova lica Martinović i Hodak

[]

S pripremama za novu trećeligašku sezonu započeli su nogometaši Kurilovca. Trenera Pericu Vidaka te igrače koji su se odazvali prvom treningu (neki su opravdano izostali, op.a) pozdravili su predsjednik Dražen Vujnović i dopredsjednik Ivica Krmpotić. Čelni ljudi kluba nadaju se kako će momčad nastaviti tamo gdje je stala ove sezone u kojoj su Kurilovčani bili uz bok Vinogradaru.

Uoči izlaska na teren Perica Vidak igrače je upoznao s planom priprema koje će u potpunosti biti odrađene u Kurilovcu, gdje se već prvog dana krenulo s ozbiljnim radom.

-Ovo su pomalo specifične pripreme unutar kojih ćemo igrati i službene Kup utakmice u četvrtom tjednu priprema. Upravo zbog toga imamo nešto drugačiji režim od 6,5 tjedana rada. Vjerujem kako je to dosta vremena da se dobro i kvalitetno pripremimo- rekao nam je Vidak koji najvećim plusom smatra ostanak gotovo kompletne momčadi na okupu.

Kurilovec su napustili jedino Humeljak i braća Posavec, dok status vratara Bogovića još uvijek nije poznat. Nova lica su Vlatko Martinović i Filip Hodak, a u rad momčadi priključeni su i kapetan juniora HNK Gorice Ćosić te Bolješić i Radovanović iz juniorske momčadi Kurilovca.

-Ciljano smo priključili igrače koje smo željeli, što nam je uz ostanak kostura momčadi najveći plus u odnosu na ostale momčadi. Treću godinu za redom kostur je ostao, što nam je olakšavajuća okolnost, jer smo posloženi i uigrani- ističe Vidak.

Kurilovčani su se minulih godina etablirali u momčad koja je u stanju pomrsiti račune svima. Drhtao je pred Kurilovcem i Vinogradar kojeg više nema u ligi, čime se u glavnog favorita lige svrstava Jarun, koji se ovog ljeta istinski pojačao.

-Šteta zbog toga, jer Vinogradar je ligi davao dimenziju više i posebnu draž. Jarun je naglasio ambicije tako da će liga sigurno ponovno biti kvalitetna i neizvjesna- kaže Vidak te otkriva ambicije Kurilovčana.

-Ja uvijek kažem kako je nama prva ambicija trening, jer sami sebi se trebamo dokazivati i kvalitetno raditi. Uvijek želiš napraviti korak naprijed, tako da nam je želja biti u vrhu. Uz to, radit ćemo i da isprofiliramo još kojeg mlađeg igrača- rekao nam je strateg Kurilovca, čije igrače prva utakmica očekuje u subotu protiv Zagorca.

Potom slijede utakmice protiv Jaruna, Zeline, Hrvatskog dragovoljca, HAŠK-a, Kustošije, te Kup susreti protiv Bistre (Kup NSZŽ) i Gradića (Kup NSVG).

Objava FOTO: Nogometaši Kurilovca ponovno na okupu. Nova lica Martinović i Hodak pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.