Prijava

Vaša prijava

Lukavec bolji od Dubrave Tim kabel

[]

Nogometaši Lukavca nastavili su s odigravanjem pripremnih utakmica. Nakon što su u subotu ugostili Rudeš, gost igrališta u Lukavcu jučer je bio još jedan zagrebački drugoligaš Dubrava Tim kabel. Protiv dva ranga bolje rangiranog kluba, Lukavčani su slavili s 2:0, riješivši utakmicu u ranoj fazi zgodicima Haitema u četvrtoj i Luke Borkovića u osmoj minuti.

-Poprilično sam zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema. Dečki se trude, što se vidi i po rezultatima u utakmicama. Iako nam rezultat nije u prvom planu, lijepo je pobijediti renomiranog suparnika. Kad vas uz dobar rad poprati i rezultat, lakše i raditi, jer ovaj dio ljetnih priprema je najteži- ispričao nam je trener Lukavca Slaven Batovanja.

U jučerašnjem susretu Lukavec je zaigrao u sljedećem sastavu; Sučić, Mari. Grdenić, Lagunđija, Kovačić, Tuka, Krpečanec, Mark. Grdenić, L. Borković, J. Grdenić, Mamić i Haitem, a priliku za igru još su dobili; Cimeša, Kaurin, Jandriš, Humeljak, Gusak i Jurleta.

Pripremni period nastavlja se već sutra treningom, dok je u subotu u planu nastup na turniru u Meštrici, gdje Lukavec od 14,30 igra protiv Lomnice. Do prvenstvenog starta 22. kolovoza u planu su još susreti protiv HNK Gorice u Kupu NSZŽ (5. kolovoza), Sloge Gredelj (8. kolovoza) te Kurilovca (14. kolovoza).

Objava Lukavec bolji od Dubrave Tim kabel pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.