Prijava

Vaša prijava

DVOSTRUKI VIKEND PROGRAM KURILOVCA: Sutra protiv HAŠK-a, u nedjelju s Kustošijom

[]

Nogometaši Kuriovca za vikend imaju dvije provjere. Najprije će sutra od 9,30 sati na SRC Udarnik ugostiti HAŠK, dok u nedjelju u istom terminu igraju protiv Kustošije.

-Primarno je bilo dogovoreno da se obje tekme igraju u subotu, ali nas je Kustošija zamolila da se naša utakmica odradi dan kasnije, jer su jučer igrali protiv Šibenika. Podijelit ćemo momčad u dvije garniture tako da bi svaki igrač dobio veću minutažu. Dio momčadi će se suprotstaviti HAŠK-u, dok će drugi dio momčadi u subotu odraditi trening, a u nedjelju odigrati utakmicu s Kustošijom. To znači da će svaki igrač odraditi 90 minuti kroz vikend- kaže nam trener Kurilovca Perica Vidak i nastavlja.

-Velika je prednost što smo s kvalitetnom širinom u kadru pa smo u mogućnosti odraditi dupli program te optimalno opteretiti momćad kroz utakmice. Trenutno u kadru imamo 26 igrača i svi su u pogonu uz manje poteškoće koje su normalne kroz pripremni period- istaknuo je Vidak.

Odsutan je jedino kapetan Čunčić koji će se momčadi priključiti kroz nekoliko dana.

-Vjerujem da ćemo se u preostala tri tjedna kvalitetno pripremiti za početak nove sezone koja kreće 22. kolovoza- zaključio je trener kurilovečkog trećeligaša.

Objava DVOSTRUKI VIKEND PROGRAM KURILOVCA: Sutra protiv HAŠK-a, u nedjelju s Kustošijom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


14. Posavska kobasijada