Prijava

Vaša prijava

NASTAVAK GORIČKOG KUPA – Turopoljac na Knejama dočekuje Mraclin

[]

Uoči početka nove sezone turopoljski klubovi odigrat će utakmice Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice.

Prva od tri utakmice na rasporedu je već sutra kada se na Knejama sastaju Turopoljac i Mraclin. Sportski direktor Turopoljca Franjo Berković i trener Vlado Horvat polako i u tišini slažu respektabilnu momčad iza koje su već dvije odigrane utakmice u kojima su upisane pobjede. Trupe trenera Horvata najprije su bolje rangirane Gradiće golovima Mlinarića i Lučića svladale s 2:1, dok su naročito raspoloženi igrači Turopoljca bili u susretu protiv sportskih prijatelja iz Brodskih Drenovaca momčadi Hrvatskog dragovoljca koju su pobijedili s visokih 9:1.

Dobra je to najava sutrašnje utakmice protiv Mraclina gdje su sve misli usmjerene na 14. kolovoza i kvalifikacijsku utakmicu protiv Pušće za ulazak u Jedinstvenu županijsku ligu. Treneru Marku Pancirovu ovaj će dvoboj dobro doći kao posljednja priprema pred najvažniju utakmicu kluba uoči nove sezone.

Utakmica na Knejama igra se od 18 sati, dok sljedeće nedjelje u istom terminu igraju; Ban Jelačić-Polet i Gradići-Kurilovec.

Objava NASTAVAK GORIČKOG KUPA – Turopoljac na Knejama dočekuje Mraclin pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.