Prijava

Vaša prijava

LUDI RASPLET BREŠKE LIGE: Breški Mamić i Gornja Opatija sanjaju povijesnu titulu

[]

Kakva će to luda završnica biti za Veliku Gospu na Ilovači u Dubrancu. Četiri momčadi; Donji Hruševec, Kravarsko, Dubranec i Gornja Opatija nadomak su titule najbolje momčadi Malonogometne lige Vukomeričkih gorica. Kravarsko je posljednjih godina najuspješnija momčad lige, koju je osvajao i Dubranec, dok Donji Hruševec i Gornja Opatija do sada nisu imali tu čast.

Gornja Opatija u posljednje kolo ulazi sa startne pozicije i o svojoj sudbini odlučuje sama. Za povijesni naslov potreba joj pobjeda protiv Šiljakovine. Uspiju li u tome može se samo zamisliti kako će to tek biti slavlje od strane team menagera Iveka Brajkovića, koji je svima poznatiji kao Breški Mamić.

U slučaju drugačijeg raspleta svoje šanse vide ostali pretendenti na naslov, pri čemu se međusobno sastaju Kravarsko i Donji Hruševec, dok u posljednjoj utakmici lige igraju domaćin Dubranec i Velika Buna.

Mnoštvo je kombinacija, a najbolja je ona da se za Veliku Gospu uputite za Dubranec i svjedočite još jednom sjajnom malonogometnom spektaklu, kojim će na bregima biti spušten zastor na 17. izdanje lige, koja je bila nikad neizvjesnija.

Objava LUDI RASPLET BREŠKE LIGE: Breški Mamić i Gornja Opatija sanjaju povijesnu titulu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.