Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kurilovec u Vrbovcu boljim izvođenjem jedanaesteraca izborio finale županijskog Kupa

[]

U polufinalnom ogledu kupa NS Zagrebačke županije između Vrbovca i Kurilovca viđena je kvalitetna, borbena, brza i kombinatorna igra u kojoj su samo nedostajali zgodici. Napadači obiju momčadi teško su pogađali okvir gola ili su njihove udarce sigurno ukrotili vratari Zrinščak i Debijađi.

Vrbovčani su bolje otvorili utakmicu i već u 5. minuti Ćosić pronalazi Josipa Colarića u izglednoj situaciji, ali njegov udarac s 10 metara završio u bloku, a potom Debijađi krajnjim naporom izbacio loptu u korner. U 19. minuti Babić je iznio loptu i odigrao pas prema Sliškoviću koji tuče iskosa s lijeve strane s 14 metara iznad vrata. Brzi domaći kontranapad u 28 minuti povukao je Slišković po lijevoj strani, a loptu je Ćosić proslijedio do Josipa Colarića koji s 10 metara snažno puca s desne strane, ali je Debijađi opet na visini zadatka. Gosti su zaprijetili u 30. minuti, ali je Sedlačekov udarac s 10 metara pogodio domaći blok. Martinović je u 39. minuti s 20 metara silovito tukao iznad domaćeg gola.

U drugom poluvremenu Kurilovec se oslobodio domaćeg pritiska pa je bila izjednačena igra u kojoj su obje momčadi stvorile svoje prigode za zgoditak. Ipak u 47. minuti Slišković je završio prodor po lijevoj strani udarcem iznad vratnice. Veliku priliku za goste u 58. minuti nije iskoristio Muhar jer je u njegov udarac sa 6 metara uklizao domaći kapetan Pluščec i spriječio zgoditak. Babić je u 66. minuti proigrao Sliškovića koji se oslobodio dvojice gostujućih igrača, ali je njegov udarac ruba kaznenog prostora završio pored desne vratnice. Gosti su u 84 minuti izveli brzi kontranapad po desnoj strani u kojem je Sedlaček idealno vratio povratnu loptu za Tominca na 13 metara i kada se očekivao pogodak, lopta je završila iznad vratnice. U samom finišu utakmice u 90. minuti udarac Režabeka s 30 metara prohujao je uz lijevu gostujuću vratnicu.

Nakon što je utakmica završila bez pogodaka u ruletu pucanja jedanaesteraca, bolji i spretniji bili su izvođači Kurilovca, koji su se tako plasirali u finale kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Debijađi je obranio dva jedanaesterca, a Zrinščak jedan. Vrbovčani su sportski čestitali gostima za prolazak u finale, koji su odigrali „mušku partiju“, ali im ovaj puta sportska sreća nije bila naklonjena.

KUP NSZŽ, POLUFINALE
NK VRBOVEC – NK KURILOVEC 0:0 (6:7 -11m)
VRBOVEC. Gradski stadion. Gledatelja 350.
Sudac: Spudić 7 (Ivanić-Grad), pomoćnici: Kamenarić (Sveti Ivan Zelina) i Geller (Zagreb).
Delegat: Milorad Krnetić (Čista Mlaka).
JEDANAESTERCI: 0:1 Čunčić, 1:1 Ćosić, 1:2 Matoš, 2:2 Pluščec, Sedlaček promašaj, Režabek promašaj, 2:3 Hodak, 3:3 Radovac, 3:4 Mandura, 4:4 J. Colarić 4:5 Tramontana, 5:5 Slišković, 5:6 Tominac, 6:6 Šiprak, 6:7 Čurek, Trošić promašaj
NK VRBOVEC: Zrinščak 7, Režabek 6,5, Perišić 7 (od 74. M. Tolić), Radovac 7, Pluščec 7, Ćosić 7,5, D. Colarić 6,5 (od 71. Trošić), Babić 7 (od 86. Šiprak), J. Colarić 6,5, G. Tolić 6,5 (od 90. Škaro), Slišković 7. TRENER: Tihomir Bradić 7
NK KURILOVEC: Debijađi 7,5, Čurek 7, Čunčić 7, Rajić 7, Marinić 6,5 (od 82. Mandura), Muhar 6,5 (od 82. Tramontana), Sedlaček 7, Hodak 7, Martinović 6,5 (od 58. Tominac 6,5), Grdenić 6,5, Matoš 7. TRENER: Perica Vidak 7
IGRAČ UTAKMICE: Jan Paolo Debijađi

Objava FOTO: Kurilovec u Vrbovcu boljim izvođenjem jedanaesteraca izborio finale županijskog Kupa pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.