Prijava

Vaša prijava

ANDRIJA NIKOLIĆ NA OPROŠTAJU OD EUROPE: Ovo definitivno nije bio naš dan

[]

Rukometaši Gorice zaustavljeni su odmah na startu europskog puta. AHC Potaissa ovoga je puta bila prejaka i ostvarila je plasman u drugo kolo EHF Europske lige. Iako je Gorica iz Rumunjske donijela dva gola prednosti, iskusna momčad iz Turde u Velikoj Gorici je slavila s 32:27 čime je nadoknadila zaostatak za nastavak europskog puta.

-Definitivno ovo nije bio naš dan. Potaissa je dana bila bolja u svim segmentima igre. Ne znam da li su nas podcijenili tamo, no jednostavno mi danas nismo bili na onoj razini na kojoj možemo biti. Prvenstveno u obrani gdje smo primili previše golova, falilo je tu onog završnog kontakta i čvrstoće što nas je krasilo u Rumunjskoj. Promašili smo dosta šuteva- rezimirao je utakmicu trener Gorice Andrija Nikolić.

-Teško mi je nešto sada više reći. Znam da su se igrači dobro pripremali, no jednostavno ovo nije bio naš dan- zaključio je Nikolić.

Premalo je u domaćim redovima bilo raspoloženih igrača, jer gosti su dobro zatvorili udarne snage goričkog sastava, koji može žaliti za prvom utakmicom kada su imali +5 i protivnika na konopcu.

-Sad kad razmislim trebali smo ih tamo dobiti s više od dva razlike, ali nismo. Danas smo loše ušli u utakmicu. Nismo se uspjeli obraniti, a te primljene golove pokušavali smo brzo vratiti, a onda smo srljali u još više grešaka. Cijelu utakmicu smo stizali zaostatak, na kraju nam se ukazao tračak nade, no bilo je prekasno, a osjetio se i umor. Mi smo pokazali da smo na visokoj razini rukometa, no jednostavno Turda je bila bolja i zasluženo je prošla dalje- rekao nam je Ivan Laljek.

Objava ANDRIJA NIKOLIĆ NA OPROŠTAJU OD EUROPE: Ovo definitivno nije bio naš dan pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.