Prijava

Vaša prijava

Gorički karatisti sezonu otvorili s 27 medalja

[]

Nastupom na Međimurje Openu u Čakovcu, karatisti Velike Gorice otvorili su još jednu natjecateljsku sezonu. Trener Goran Živković put sjevera krenuo je s nešto brojnijom ekipom, budući da bi se u listopadu trebalo održati Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste, kao i za uzrast kadeta, juniora i mlađih seniora.

-Što se tiče organizacije, veliku čestitku upućujemo ekipi Karate kluba Globus koji su na jednoj vrhunskoj razini organizirali turnir po svim epidemiološkim preporukama. Ovo je bio primjer kako turnir mora izgledati u ovim teškim vremenima za sport općenito. Bravo!- poručili su iz Karate kluba Velika Gorica.

Od ukupno 30 kategorija u kojima su Goričani nastupili osvojili su čak 27 medalja, od čega 8 zlata, 8 srebra i 11 bronci! S tim rezultatom gorički je klub završio na drugom mjestu u ukupnom poretku klubova.

-Ovakav rezultat nam pokazuje da svi natjecatelji napreduju i da spremni očekujemo prvenstvo Hrvatske u listopadu- istaknuo je trener Goran Živković.

Najuspješnija velikogorička natjecateljica bila je Katja Braica koja je osvojila dva zlata; u uzrastu 2008. godišta te u uzrastu 2007. godišta.

Objava Gorički karatisti sezonu otvorili s 27 medalja pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.