Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kurilovec slavio u Dugom Selu i zasjeo na vrh trećeligaškog poretka

[]

Sjajnu utakmicu odigrali su do danas neporažene momčadi 3. HNL-Središte Dugo Selo i Kurilovec, koje su u četiri odigrana susreta ostvarile po tri pobjede i jedan remi. Više zadovoljstva nakon današnjih 90. minuta bilo je u redovima Kurilovca koji je slavio s 3:2, no domaća se momčad i ovoga puta pokazala u jako dobrom izdanju i potvrdila tezu kako će svima biti tvrd orah.

U dva navrata momčad Miroslava Škrleca vraćala se iz rezultatskog minusa, da bi na kraju ipak njegovi igrači trebali čestitati gostima iz Kurilovca koji su današnjom pobjedom nastavili sjajan rezultatski niz i zasjeli na vrh trećeligaškog poretka.

Dobro su Kurilovčani otvorili utakmicu te poveli u 9. minuti pogotkom Hodaka nakon sjajne akcije u kojoj su sudjelovali Sedlaček i Mandura. Samo 13. minuta kasnije Nikica Filipović je vratio stvari na početak. No, uzbuđenjima u prvom dijelu tu nije bio kraj, jer minutu prije odlaska na odmor na asistenciju iskusnoga Matoša, Sedlaček donosi novo vodstvo Kurilovcu.

Tek što je počeo drugi dio, došlo je do nove promjene rezultata. Nakon Nikice Filipovića u strijelce se upisao i Ivan Filipović, koji je bio siguran s bijele točke. Za još jedno vodstvo Kurilovca pobrinuo se iskusni Marin Matoš koji je mrežu Dugog Sela zatresao u 58. minuti, nakon čega se rezultat više nije mijenjao.

Trećeligaška karavana nastavlja se već u subotu, kada će Kurilovec ugostiti Karlovac 1919, a Dugo Selo Trnje.

3. HNL, 4. KOLO
NK DUGO SELO – NK KURILOVEC 2:3 (1:2)
STRIJELCI: 0:1 Hodak (9), 1:1 N. Filipović (24), 1:2 Sedlaček (44), 2:2 I. Filipović (47-11m), 2:3 Matoš (58)
NK DUGO SELO: Bilić, I. Filipović, Frigan (od 87. Hranjec), Drmić (od 46. Josipović), Čečura, Slunjski, Grgić, Puretić, N. Filipović, Talan (od 61. Pekčec), Lončar (od 61. Mikulić). TRENER: Miroslav Škrlec
NK KURILOVEC: Debijađi, Šarić, Čunčić, Rajić, Matoš, Sedlaček, Mandura (od 57. Muhar), Čurek, Sudar (od 50. Martinović), Marinić, Hodak (od 84. Roginić). TRENER: Perica Vidak

 

Objava FOTO: Kurilovec slavio u Dugom Selu i zasjeo na vrh trećeligaškog poretka pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.