Prijava

Vaša prijava

Taekwondo klub Velika Gorica ima novu lokaciju trening centra

[]

Taekwondo klub Velika Gorica s novom školskom godinom počinje s upisima novih članova.

-Pozivamo sve zainteresirane, vrtićance i školarce da probaju ovaj Olimpijski sport i nastave put odličnih rezultata naših sportašica i sportaša. Pozivamo ih da treniraju u klubu koji u svojih 10 godina postojanja ima 2 europske i 1 svjetsku medalju. Klub koji ima 52 državne medalje i prvake u svim dobnim uzrastima od kadeta do seniora, te klub koji u ovih 10 godina postojanja ima ekipne U-21 prvakinje Hrvatske, 2 puta ekipne juniorske viceprvakinje te jednom brončane, te dva puta brončane kadetkinje. Dođite i trenirajte u trofejnom klubu Grada Velike Gorice i budite dio tih rezultata- poručuju iz Taekwondo kluba Velika Gorica.

Od 1. rujna klupski trening centar dobio je novu lokaciju, veći prostor i nove mogućnosti. Trening centar se nalazi na adresi Andrije Kačića Miošića 22c.

-U ovo za sve nas sportaše teško razdoblje mi nastavljamo s velikim optimizmom i nudimo našim sportašima najkvalitetnije uvjete koje mogu dobiti. S novom lokacijom otvaramo i novi program, rekreacija za odrasle. S programom počinjemo 1. listopada do kada primamo prijave na naš e-mail tkd.velikagorica@gmail.com. Za sve ostale informacije posjetite našu web stranicu te popratite naše FB i Instagram profile- ističu u klubu.

Objava Taekwondo klub Velika Gorica ima novu lokaciju trening centra pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.