Prijava

Vaša prijava

VRAĆA NAM SE KOŠARKA: Košarkaši Gorice dočekuju Split

[]

Poslije dugo vremena na parketu Gradske sportske dvorane gledat ćemo premijerligašku košarku. Nakon gotovo pola godine košarkaši Gorice vraćaju se na parket u službenim utakmicama. Prvi protivnik u novoj sezoni bit će Split.

-Nadajmo se samo da će sezona teći kako je planirano i da nam korona neće prekidati prvenstvo. Kadar koji smo okupili posjeduje kvalitetu za sam vrh domaće košarke, ali ni konkurenti nisu spavali. Neće biti laganih utakmica jer i Šibenka, Alkar, Zabok, Dubrava, Hermes imaju respektabilne ekipe. O Ciboni i Zadru da ne govorim.

Prva prepreka su nam gosti iz Splita s kojima uvijek igramo ravnopravne, zanimljive i neizvjesne utakmice, a u protekle dvije sezone dobili smo ih nekoliko puta. Mi smo se pripremili najbolje što je moguće u datim uvjetima i sada je na igračima da dokazuju svoju kvalitetu iz utakmice u utakmicu. Tko su nam konkurenti za gornji dom hrvatske košarke vidjet ćemo na kraju sezone kada pogledamo tablicu– najavio je novu sezonu trener goričkih košarkaša Josip Sesar.

Utakmica u Gradskoj sportskoj dvorani igra se od 18 sati.

Objava VRAĆA NAM SE KOŠARKA: Košarkaši Gorice dočekuju Split pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.