Prijava

Vaša prijava

FOTO: Remi Bana Jelačića i Mraclina. Domaćinu prvo, a gostima drugo poluvrijeme

[]

Susjedski derbi turopoljskih klubova odigran je u Jedinstvenoj županijskoj ligi, gdje je Ban Jelačić ugostio Mraclin. Žustra utakmica, previše tenzija pogotovo kod strane navijača te neuvjerljivi sudac Antonio Kokot glavne su odlike susreta koji je završio podjelom bodova. Poslije 90. minuta igre rezultat je bio 2:2.

Ban Jelačić bio je daleko bolja i kvalitetnija momčad u prvih 45. minuta u kojima su terensku nadmoć kapitalizirali s dva pogotka u prvih dvadesetak minuta igre. Najprije je Filip Harambašić u 13. donio vodstvo, koje je u 21. minuti podebljao Ivan Jambrešić. S tim se rezultatom otišlo na odmor, a nastavak donosi daleko bolji i opasniji Mraclin.

Itekako se kod domaće momčadi osjetio nedostatak snage, ali i izlasci Mihanovića i Smolkovića iz igre zbog zadobivenih ozljeda. Pritisci gostiju napokon su urodili plodom kada je sjajnu asistenciju Ivana Kosa, još ljepšim pogotkom petom začinio Petar Milatović. Rasplamsala se nakon toga igra, a junak gostiju postao je Hrvoje Kolarić koji je u 90. minuti pogodio za izjednačenje i veliko slavlje gostiju, koji nakon svega mogu biti zadovoljniji, jer su se uspjeli vratiti iz rezultatskog ponora.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 7. KOLO
NK BAN JELAČIĆ – NK MRACLIN 2:2 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Harambašić (13), 2:0 Jambrešić (21), 2:1 Milatović (59), 2:2 Kolarić (90)
NK BAN JELAČIĆ: Sakač, Rovišan, Mihanović (od 55. Memić), Jambrešić, Smok (od 67. Pajdić), Nikić, Miletić (od 67. Rus), Čumpek, Smolković (od 68. Sremić), Harambašić (od 55. Krasnić), Prizmić. TRENER: Stefan Rajić
NK MRACLIN: Marić, Petravić, Ivančić (od 46. Onić), Domitrović), Augustić (od 75. Desput), Jurić (od 87. Kolarić), Kos, Milatović, Skrbin, Dandić (od 90. Golubić), Šikić. TRENER: Marko Pancirov

Objava FOTO: Remi Bana Jelačića i Mraclina. Domaćinu prvo, a gostima drugo poluvrijeme pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.