Prijava

Vaša prijava

Ivan Laljek potpisao ugovor s PPD Zagrebom

[]

Prije nepune dvije godine igrači su iz PPD Zagreba dolazili u Veliku Goricu, da bi ovoga ljeta krenula i relacija u suprotnom smjeru, jer nakon Davora Ćavara put PPD Zagreba otišao je i Ivan Laljek. Odrađen je taj posao pa gotovo u tišini.

Proteklih desetak dana Laki je trenirao sa Zagrebašima, gdje je zadovoljio ukus struke i napravio korak više u svojoj karijeri. Sasvim sigurno će nedostajati momčadi Andrije Nikolića, no ovo je dokaz kako nikada ne treba odustajati i uvijek treba težiti višim ciljevima.

Okušao se Laljek već jednom izvan Velike Gorice, kada je pristupio Varaždinu, no samo pola godine kasnije vratio se u matično jato. Ovoga puta ne na krilo, već na poziciju srednjeg vanjskog, gdje je izrastao u najboljeg srednjaka naše lige. Sve to prepoznao je i PPD Zagreb, koji je s Laljekom odlučio potpisati jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produljenje na još dvije sezone.

-Naravno da sam sretan s potpisom za PPD Zagreb. Ambicija je to svakog hrvatskog rukometaša. Veseli me prilika za nove izazove u EHF Ligi prvaka i SEHA Gazprom ligi, jer u dosadašnjem se dijelu karijere nisam imao priliku okušati na toj razini – kazao je Laljek koji će u Zagrebu nositi broj s brojem 23.

Objava Ivan Laljek potpisao ugovor s PPD Zagrebom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Tradicijska glazbala u subotu u Buševcu!

ZET na meti: Lažni profili nude lažne godišnje karte