Prijava

Vaša prijava

FOTO: Futsal Gorica za povijest. Na startu pala Petrinjčica

[]

S nestrpljenjem se u redovima Futsal Gorice očekivao prvenstveni debi u Drugoj ligi. Tek osnovani klub ovog je ljeta stvorio respektabilnu momčad (Ježić, Bartoluci, Šestić, Čirjak, Šulentić) koja odmah želi pokazati kako nije tek ligaški prolaznik.

U svom debiju dečki trenerskog dvojca Tino Čirjak-Ivan Dodlek opravdali su povjerenje koje im je dano, te su odmah na startu s visokih 5:1 porazili Petrinjčicu. Šteta, što svemu tome zbog epidemioloških mjera nisu mogli prisustvovati i gledatelji, jer imalo se što za vidjeti.

Početna trema uzela je svoje te su gosti poveli zgoditkom Matića u 3. minuti, no samo minutu kasnije Tino Čirjak vraća stvari na početak, da bi do odlaska na odmor Bartoluci doveo Goričane u vodstvo 2:1, koje je domaća momčad u drugih dvadeset minuta još malo podebljala preko Devčića, Bartolucija i Šestića za konačnih 5:1.

-Bilo je dosta teško, zato što nam je ovo bila prva utakmica. Probili smo led i mogu reći kako sam zadovoljan prikazanim. Imamo puno prostora za napredak, uostalom pred nama je još puno rada. Čestitam dečkima koji su pokazali karakter koji će nas krasiti kroz ligu, a to je da budemo borbeni i agresivni u presingu- rekao nam je nakon utakmice Tino Čirjak, koji je ušao u klupsku povijest kao strijelac prvog zgoditka.

-Tako se razvila situacija, no to je manje bitno. Mene je zapalo da sam otvorio s pogotkom, no najbitnije je da smo ostvarili pobjedu, jer ekipa uvijek izbaci nekog pojedinca- istaknuo je Čirjak, čiju momčad u sljedećem kolu očekuje gostovanje kod Jesenja.

DRUGA HMNL ZAPAD, 1. KOLO
GORICA – MNK PETRINJČICA 5:1 (2:1)
STRIJELCI: 0:1 Matić (3), 1:1 Čirjak (4), 2:1 Bartoluci (15), 3:1 Devčić (23), 4:1 Bartoluci (28), 5:1 Šestić (30)
GORICA: Ježić, Šulentić, Bartoluci, Papac, Šestić, Budimir, Devčić, Ceraj, Čirjak, Šulentić, Gorup, Mostarlić. TRENER: Tino Čirjak
MNK PETRINJČICA: Pezić, Petrović, Peškir, Radošević, Matić, Prelčec, Smakiqi, Jurić, Prepelec. TRENER: Goran Orešković

Objava FOTO: Futsal Gorica za povijest. Na startu pala Petrinjčica pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.