Prijava

Vaša prijava

FOTO: Mostarlić i Župetić srušili Gaj

[]

U redovima Posavca današnja utakmica protiv Gaja označena je kao jedna od onih koja se mora dobiti pošto poto, kako bi se uhvatio priključak s ostatkom ligaške karavane. U tome se i uspjelo jer je domaća momčad uspjela doslovno u posljednjim sekundama iščupati pobjedu.

Nakon prvog dijela u kojem su mreže mirovale, domaća je momčad u drugih 45. minuta uspjela slomiti otpor gostiju koji su u Lekneno došli s jasnom namjerom da čvrstom obranom i brzim protunapadima ostanu neporaženi. U tome ih je velikim dijelom susreta “na životu” držao i vratar Tihomir Kosovec, koji je kod pogodaka bio nemoćan.

Prvi je u 73. minuti s bijele točke postigao Igor Mostarlić koji je i iznudio najstrožu kaznu. Vodstvo Posavca nije predugo trajalo, jer gosti su u prvoj ozbiljnoj prilici u drugom dijelu stigli do izjednačenja preko Stjepana Grgoića. I kada se već činilo kako će svakoj momčadi pripasti po bod, u junaka domaće momčadi pretvorio se Dejan Župetić, koji je sjajno proigravanje Vjekoslava Šunića, sigurno poslao iza leđa vratara Kosovca koji je bio nemoćan.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA-ISTOK, 14. KOLO
NK POSAVEC – NK GAJ 2:1 (0:0)
STRIJELCI: 1:0 Mostarlić (73-11m), 1:1 Grgoić (79), 2:1 Župetić (90)
NK POSAVEC: Starešinčić, Budinski, Miljković, M. Breščaković, Buzov, Mostarlić, A. Breščaković, Bencek (od 83. Šumić), Smolko, Kučan, Ščrbak (od 69. Župetić). TRENER: nema
NK GAJ: Kosovec, Mat. Benko, Šurmin, Grgoić (od 83. Preljević), Mar. Palikuća, Leljak, M. Gomerčić, J. Gomerčić, Jankovec, M. Palikuća (od 46. Ma. Benko), Tomić. TRENER: Tomislav Biškupec

Objava FOTO: Mostarlić i Župetić srušili Gaj pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.