Prijava

Vaša prijava

4. listopada 2012. Četvrtak

Dječji tjedan u Velikoj Gorici

      I ove godine u razdoblju od 9. do 12. listopada 2012. obilježava se Dječji tjedan u okviru Akcije Velika Gorica – prijatelj djece tijekom kojeg će se provoditi različite aktivnosti i sadržaji. Tema ovogodišnje akcije je Možemo sami!

Poziv roditeljima

     Pučko otvoreno učilište Velika Gorica i Dječji odjel Gradske knjižnice poziva Vas, roditelje, da sudjelujete u interaktivnom predavanju i obogatite svoje roditeljsko iskustvo (u sklopu  obilježavanja Dječjeg tjedna, Akcija „Velika Gorica- prijatelj djece“).

Ljubav i popratne pojave

    Učenici osmih razreda sudjeluju u programu pod nazivom Ljubav i popratne pojave. Program financira Grad Velika Gorica, a voditeljica je prof. Biserka Šavora. Učenici 8.e i d razreda već su prisustvovali tribinama u utorak 2. listopada, a učenici 8.a, b i c razreda su na redu 10. listopada. …

Obljetnica 153. brigade

Svake godine 3. listopada obilježavamo obljetnicu osnutka 153. brigade Hrvatske vojske u kojoj je najviše branitelja sudjelovalo u Domovinskom ratu upravo s ovog našeg područja. Učenici 4.a i 4.c razreda posjetili su tako Pokupsko gdje je organizirana svečanost povodom 21. obljetnice osnutka. Prisustvovali su zanimljivom satu povijesti u šumi Kljuka …

Svečana obljetnica osnivanja 153. brigade HV

Predstavnici 4. - ih razreda naše škole s ravnateljicom Gordanom Kalanj Kraljević su  sudjelovali  na svečanom obilježavanju obljetnice osnutka 153. brigade HV u Pokupskom.

Združena vježba Kurilovec 2012. godine

Združena vježba Javne vatrogasne postrojbe i Dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Grada Velika Gorica...klik za link ! Više i na vgdanas.hr !...klik za link !