Prijava

Vaša prijava

14. studenoga 2012. Srijeda

Održano predavanje „Zašto je cuga tuga“ za učenike osmih razreda

     Predavanje „Zašto je cuga tuga“ za učenike osmih razreda održano je u srijedu 14. studenog 2012. Predavanje je održala Sonja Jarebica, dipl.socijalni pedagoga, Udruga Ti si ok.        Predavanje je nastavak akcije Grada Velike Gorice „Cuga je tuga“.

VIjesti iz škole

Knjige naše školske knjižnice možete pretraživati putem on-line kataloga na adresi. http://opac.zaki.com.hr/kgz/default.asp?libid=135  Projekt NOĆ KAZALIŠTA (European theatre night) jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima. Održava se istovremeno u velikom broju hrvatskih gradova svake godine treće subote u mjesecu studenom, ove godine to je 17. studeni. Toga dana kazališta …

Druženje područnih škola Buševec, Mraclin i Rakitovec

Druženje područnih škola Buševec, Mraclin i Rakitovec, 5. listopad 2012.   Učenici i učitelji područnih škola Buševec, Mraclin i Rakitovec i ove su se godine okupili na jednom mjestu radi zajedničkog druženja, upoznavanja, natjecanja u raznim sportovima, razmjene iskustava, igre i zabave.

Vesele boje na ormarima u učionici LK i TK

Gotovi su novi/stari ormari u učionici likovne i tehničke kulture. Profesor Vid Vučak pribavio je boje te odredio njihov redosljed na ormaru. U suradnji sa učenicima novi ormar je gotov te svojim veselim bojama uveseljave učenike!

21.obljetnica pada Vukovara

18.11.2012. obilježava se 21 godina otkad je herojski grad Vukovar pao u ruke okupatora.  Upalite svijeće i time izrazite poštovanje herojima i stradalnicima Domovinskog rata.