Prijava

Vaša prijava

22. studenoga 2012. Četvrtak

Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti

Od 15.11. do 15.12. obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti. Cilj ovogodišnjeg obilježavanja je upozoravanje javnosti na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti te potaknuti društvo na aktivnu borbu protiv ovisnosti. Za učenike osnovnih škola Velike Gorice organizirana je predstava " Mamurluk" koja je dio kampanje Cuga je tuga. Tu predstavu pogledali su 6. …

MARCEL PROUST (1871 – 1922): 90 GODINA SMRTI

U knjižnici smo obilježili godišnjicu smrti francuskog romanopisca. Svoje glavno životno djelo, ciklus romana poznat pod zajedničkim nazivom U traganju za izgubljenim vremenom, pisao je desetak godina, u utrci s bolešću i smrću.

Ženska odbojkaška ekipa naše škole odigrala prijateljsku utakmicu

     U četvrtak, 22. studenog 2012. ženska odbojkaška ekipa naše škole posjetila je OŠ Braće Radić (Botinec) i odigrala prijateljsku utakmicu. Vodila ih je učiteljica tjelesne kulture Jasmina Martinović.

Učenici 7.c gledali predstavu "Droga"

    Dana 22. studenog 2012. učenici 7.c gledali su predstavu "Droga" u dvorani Galženica u pratnji pedagoginje škole.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U KROSU

za osnovne škole Zagrebačke županije je održano 17. listopada 2012. godine u OŠ Mihaela Šiloboda, Sveti Martin pod Okićem.   Učenici naše škole su osvojili 1.mjesto i tako se plasirali na poluzavršno natjecanje u Bjelovaru.

Cijepljenje učenika prema programu obveznog cijepljenja

     Cijepljenje učenika prema programu obveznog cijepljenja (7.razredi) bit će 27. studenog 2012.

Gradsko natjecanje u stolnom tenisu

Dana, 21.11.2012. održano je u OŠ E. Kvaternik gradsko natjecanje u stolnom tenisu. Naši učenici su osvojili 3. mjesto u sastavu : Marko Dolibašić, Tomislav Rožanković, Marko Lučić i David Golubić. Voditelj : Tatjana Sudar   ČESTITAMO :)

Sandučić povjerenja

Drage učenice, dragi učenici, pored sobe socijalne pedagoginje Marije postavljen je Sandučić povjerenja. Ukoliko imaš nešto što te brine i ne znaš kako to riješiti, javi se pismom u sandučić. Nemoj se potpisati, ali umjesto imena stavi neku samo tebi poznatu šifru kako bi prepoznao/la svoj odgovor. Pitanja i odgovor …

Posjet učenika Festivalu o pravima djece

Učenici 7. - ih i 8. - og razreda posjetili su  20.11. 2012.   Festival o pravima djece . Na festivalu su gledali  najbolje filmove koje su napravile filmske družine učenika iz cijele Hrvatske o pravima djece.

Grad - to ste vi!

  Dana 18.11.2011. u OŠ Eugena Kumičića obilježena je 20. obljetnica pada grada Vukovara. Učenici naše škole su se potrudili da nam što bolje prikažu taj poseban i važan dan za cijelu Hrvatsku. I ove godine učenici osmih razreda su posjetili Vukovar. Posjet je na njih ostavio jake dojmove,pa su …

Radionica tradicijskih ukrasa za Božić

Sinoć, 21.11.2012. održana je vrlo posjećena radionica tradicijskih ukrasa za bor. Fotografije s radionice možete vidjeti u foto - galeriji. Sljedeća radionica će se održati  u srijedu , 5.12.2012. u 18,00 sati.  Dođite i napravite s nama još nakita za naš školski bor.