Prijava

Vaša prijava

5. prosinca 2012. Srijeda

Stigao nam je Sveti Nikola...

Od početka školske godine marljivo smo učili i zato nas je i ove godine posjetio Sveti Nikola. Nakon predstave podijelio je darove djeci iz vrtića i učeniima naše škole.

Projekti

  Udruga Ti si OK provela je u Mjesecu borbe protiv ovisnosti projekt Zašto je cuga tuga? s učenicima osmih razreda. Predavanja vezana uz prevenciju rizičnog ponašanja održala im je gđa Sonja Jarebica.

Projekt Čitamo mi, u obitelji svi

Ove školske godine, tijekom drugog polugodišta, knjižničarka i učiteljice trećih razreda provest će projekt Čitamo mi, u obitelji svi u  trećim razredima naše škole. Više o samom projektu i aktivnostima koje će se događati pročitajte u rubrici Projekti!

Pobjeda naših učenika na kvizu Hrvatskog katoličkog radija

Čestitamo učenicima 6. - ih razreda Tomi Dumiću, Ivanu Jerlekoviću,  Animariji Kolarec  i vjeroučiteljici Mariji Klarić na pobjedi u kvizu Pametna pitanja za pametne glave Hrvatskog katoličkog radija . Učenici su pobjedili učenike OŠ Mertojak iz Splita. Čestitamo !!!

MEĐUNARODNI DAN CIVILNOG ZRAKOPLOVSTVA

                       Međunarodni dan civilnog zrakoplovstva ustanovila je Skupština Međunarodne organizacije civilnog zrakoplovstva (ICAO) 1994. godine, kako bi se obilježilo pola stoljeća Organizacije, koja je osnovana  7. prosinca 1944. godine. Generalna skupština UN priznala je ovaj datum kao Međunarodni dan civilnog zrakoplovstva …