JŽNL , 12. kolo / BSK BRDOVEC – MRACLIN 4:1

    BSK BRDOVEC – MRACLIN 4:1 BRDOVEC. Igralište BSK-a. Gledatelja 100. Sudac: Pavić (Kerestinec). Pomoćnici: Kupres (Mala Rakovica) i Šestak (Smerovišće). STRIJELCI: 1:0 – Vrhovec (40) , 2:0 – Ivanic (43 ), 2:1 – Brebrić (47) , 3:1 – Vrhovec […]The post JŽNL , 12. kolo / BSK BRDOVEC – MRACLIN 4:1 appeared first on NK MRACLIN.

4. godišnja konferencija voditeljica i voditelja radionica s roditeljima "Rastimo zajedno"

U sklopu ovogodišnjeg Dječjeg tjedna u Velikoj Gorici održana je 4. godišnja konferencija voditeljica i voditelja radionica s roditeljima "Rastimo zajedno". Konferencija je održana u petak i subotu, 18. i 19. listopada 2013. godine. Domaćin ovogodišnje konferencije bio je Dječji vrtić Velika Gorica i Grad Velika Gorica.Organizatori Konferencije su Agencija za odgoj i obrazovanje i Ured UNICEF-a u Hrvatskoj. Konferencija je okupila 210 sudionika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Ovogodišnja konferencija bila je u znaku pete godine provođenja programa ...

Azena ponovno preokrenula zaostatak od dva seta

Odbojkašice Azene u Kaštelima su upisale četvrtu prvenstvenu pobjedu

Remi Solina i Gorice

Ništa ništa u jučerašnjem susretu Solina i Gorice

Kako smo obilježili dane kruha

U područnom objektu Vukovina, u petak 18. listopada tradicionalno su obilježeni Dani kruha, odnosno Dani zahvalnosti za plodove zemlje. Djeca su uz pomoć i suradnju svojih odgojitelja proveli razne aktivnosti, kroz koje su učili o kruhu i jesenjskim plodovima. Cilj je bio djecu upoznati s nastajanjem kruha i približiti im blagovanje kruha.

Više od 3 tisuće ljudi uživalo u turopoljskim specijalitetima!

Građani Velike Gorice tako su ove nedjelje imali priliku okusiti prasetinu s vrganjima, podrapanog dedeka, bijele žgance, domaći pršut, štrukle i mnogo drugih domaćih jela.