Prijava

Vaša prijava

15. veljače 2013. Petak

55. natjecanje mladih tehničara

55. natjecanje mladih tehničara proteglo se na dva dana jer na njemu sudjeluju učenici od 5. do 8. razreda u više kategorija. 13. veljače natjecali su se učenici 6. razreda koji su i bili najbrojniji: najbolje su se plasirali Josip Banić i Josip Jurenić iz 6. d razreda. Jedna kritika: …

Natjecanje iz biologije

  Školsko natjecanje iz biologije održalo se baš na Valentinovo! A tko je prvi na ljestvici? Od ukupno devetnaest sedmaša prvo mjesto zauzela je Maja Kordić, drugi je Vid Ujaković, pa Jana Faber, a od dvadesetitroje osmaša prvi je ponovo Dorian Frangen, slijede ga Helena Rak i Karlo Miličević. Čestitamo!

Ave Marija

glazbena obrada: Ivan Potočnik prateći vokali: Vlatka Sever i Antonela Robić izdavač: KUD Mičevec studio: ZOC-Art video: MediaM video produkcija lokacija: Crkva sv. Marka ev. – Župa Jakuševec proizvodnja 2013.

DOĐITE NA IZLOŽBU

Pozivamo Vas na izložbu u knjižnicu "Galženica" gdje je predstavljen projekt "Život ptica zimi". Projekt su ostvarila djeca mješovite vrtićke skupine Dječjeg vrtića Velika Gorica, područnog objekta Mraclin tijekom siječnja 2013. g., zajedno sa svojim odgojiteljicama Tanjom Kržak i Tajanom Ivanac. Projektom se željelo razviti kod djece pozitivan stav prema …

Valentinovo

Već tradicionalno na Valentinovo je održan ples za učenike uz živu glazbu. U programu su nastupili  učenici dramsko-recitatorske skupine iz područne škole u Hotnji i iz matične škole te plesne skupine. Radila je i ljubavna pošta. Učenici su sudjelovali na natječaju za najljepšu ljubavnu pjesmu. Izabrano je pet najuspješnijih radova.