Prijava

Vaša prijava

28. veljače 2013. Četvrtak

Dan Gradske knjižnice Velika Gorica

U ponedjeljak 4. ožujka Gradska knjižnica Velika Gorica proslavlja svoj dan i tom prilikom omogućava besplatan upis za sve one koji nikad nisu bili njeni članovi. Iskoristite tu pogodnost i upišite se na jednoj od tri lokacije, a posuđujte na sve tri: Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37 Dječji odjel, …

Kazališna predstava Mrvice iz dnevnog boravka

20. veljače 2013. godine učenici 5. i 6. razreda posjetili su kazalište Žar ptica gdje su pogledali  predstavu Mrvice iz dnevnog boravka prema istoimenom romanu Sanje Pilić.

KREKET

predstava Scene Gorica

Županijsko natjecanje iz fizike

  OŠ Pavao Belas organizirala je Županijsko natjecanje iz fizike koje se održalo 27. veljače. U pratnji mentorice Vesne Mirenić u Prigorje Brdovečko putovali su Karlo Miličević i Jakov Štracak iz 8.a razreda. Karlo je zauzeo 7. mjesto, a Jakov 12. Natjecanje se sastoji iz dva dijela: teorijskog i praktičnog.

Javni poziv

Javni pozivza davanje ponuda za kupnju ili darivanje tradicionalne drvene turopoljske kuće.Turistička zajednica grada Velike Gorice namjerava kuću preseliti u centar Velike Gorice te je pod stručnimnadzorom konzervatora opremiti za obavljanje djelatnosti Turističkog informativnog centra i Turističkog ureda.

Zvonjalica

  U subotu 2. veljače slušajte nas na Totalnom FM-u, domaćini smo radijske emisije Zvonjalica koja se emitira u 9 i 30 na 94,9 MHz. Tema emisije je karate, a gošća je Ines Grdenić, članica Karate kluba Velika Gorica koja se nedavno vratila s Europskog natjecanja za kadete, juniore i …