Prijava

Vaša prijava

24. srpnja 2013. Srijeda

Aktualni sat Gradskog vijeca

Gradski celnici odgovarali su na pitanja s obje strane vijecnice o uredenju ulica, sportskim objektima, problemu parkiranja, grijanju, incidentima s Romima i dr.

Pozdrav trkačima i ljubiteljima trčanja

Dobrodošli na novouređene stranice Maraton kluba Velika Gorica. Nadamo se da Vam se sviđaju nove promjene te da ćete pronaći tražene korisne informacije. Nove web stranice omogućavaju i pretplatu na sadržaj putem RSS-a kako bi lakše mogli pratiti novosti objavljene vezane uz najave utrka, rezultate te klubske obavijesti. Srdačno, MKVG

Zagrebačka županija produljila rok prijave za besplatnu edukaciju

Potrebni obrasci i informacije nalaze se na internetskoj stranici Zagrebačke županije.

Breska liga: Kravarsko preuzelo vodstvo

Guzva na vrhu Breske lige, Kravarsko preuzelo vodstvo

Gorica dobiva street workout park

Prvo ulicno vjezbaliste u nasem gradu trebalo bi se napraviti ovog ljeta i to u centru grada

Dio grada bez vode

Zbog puknuca vodovodne cijevi dio grada privremeno jutros bez vode

Gradonačelniku Draženu Barišiću plaća veća za 3500 kn

15.400 kuna neto je plaća koju će od sada primati gradonačelnik Dražen Barišić

Dio Gorice bez vode

Zbog puknuća vodovodne cijevi ispred zgrade velikogoričkog Katastra, bez vode su trenutno Trg K. Tomislava od 1 do 4, Trg K. Tomislava od 32 do 36, Školska ulica br. 5, Trg K.Petra Krešimira od 2 do 4. Prema informacijama iz VG Vodoopskrbe, kvar će biti uskoro uklonjen.    

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Ministarstva kulture RH

Ministarsto kulture objavilo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2014. godinu. U proračunu Republike Hrvatske osiguravaju se sredstva za javne potrebe u kulturi, a to su djelatnosti u kulturi, aktivnosti, manifestacije i projekti u kulturi od interesa za Republiku Hrvatsku. Od interesa za Republiku …

Dio Velike Gorice bez vode

Zbog puknuća vodovodne cijevi ispred zgrade velikogoričkog Katastra, bez vode su trenutno Trg K. Tomislava od 1 do 4, Trg K. Tomislava od 32 do 36, Školska ulica br. 5, Trg K.Petra Krešimira od 2 do 4. Prema informacijama iz VG Vodoopskrbe, kvar će biti uklonjen kroz 2 sata.