Prijava

Vaša prijava

3. ožujka 2015. Utorak

Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika

Na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika , održanom 03. ožujka 2015. godine u OŠ Posavski Bregi, našu je školu predstavljao Ivan Črnjak iz 8.b razreda. Među svojim vršnjacima zauzeo je 15. mjesto. Mentorica mu je Marija Kovač.

Otvoren Dreams bar

Na dobro poznatoj adresi Velikopoljska 12, u prostoru nekadašnjeg JAM3SON-a, u subotu 28. veljače svečano je otvoren Dreams bar – mjesto gdje vaši snovi postaju stvarnost!

U Mraclinu se snimala komedija "Sve najbolje"

Proteklih dana u blizini Velike Gorice, u Mraclinu, završeno je snimanje novog hrvatskog filma "Sve najbolje".

FOTO Jeste li čuli za pernjaču ili palesek? Brižno ih čuvaju u …

KUD Mičevec će u slavljeničkoj godini izdati prigodnu monografiju, otvoriti izložbu i napraviti film 'Čuvari kulturne baštine Turopolja'

Kako do europskih sredstva za turističke projekte?

Hrvatski turizam kroz EU fondove u financijskoj perspektivi 2014-2020 tema je seminara koji će se održati u petak 13.ožujka u organizaciji HTZ-a i Ministarstva turizma.

Aktivnosti povijesno-glagoljaške skupine Vukovinski glagoljaši u 2014.godini

Naši glagoljaši su bili jako vrijedni. u priloženom dokumentu možete pročitati što su sve radili, a u fotogaleriji vidjeti uspomene s tih aktivnosti.

VVG na "Viroexpo 2015"

Na 20. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede "Viroexpo 2015" , održanom od 27. veljače do 1. ožujka 2015. u Virovitici, predstavilo se i Veleučilište Velika Gorica. Naši studenti Ante Bunoza i Tomislav Hubak prezentirali su studijske programe VVG-a za koje je i u ovom kraju Hrvatske vladalo veliko zanimanje. …

Kreću pripreme za mininogometno prvenstvo

Krajem ožujka trebalo bi započeti drugo mininogometno prvenstvo Velike Gorice

Opet problemi na 268: Vozač odbio voziti zbog putnika s cvijećem

Na autobusnoj liniji 268 jutros je opet bilo problema. Vozač je odbio nastaviti vožnju zbog dvoje putnika koji su sa sobom nosili cvijeće.

Otvorena "rasplesana" izložba u Učilištu

Izložba akademske slikarice Verice Jadanec otvorena je 2. ožujka, pod nazivom "Ljudi" i ukjučila je slike naslikane u tehnikama akrila i ulja na platnu. "Rasplesane ljude" Velikogoričani će moći razgledati do 19. ožujka.

Koje će se ulice graditi u 2015. godini?!

Donosimo članak iz 59. broja VGdanas novina u kojem saznajemo koje će se velikogoričke prometnice obnavljati u ovoj godini.

Koje će se ulice obnavljati u 2015. godini?!

Donosimo članak iz 59. broja VGdanas novina u kojem saznajemo koje će se velikogoričke prometnice obnavljati u ovoj godini.

UPISI U PROGRAM "STRESITE STRES"

Grupa "Stresite stres" namijenjena je svim zainteresiranim odraslima koji žele proučiti stres i njegove učinke, osvijestiti vlastite izvore stresa i reakcije na stres te strategije nošenja sa stresom. Članovi grupe upoznat će i isprobati neke tehnike i metode smanjivanja stresa. Program se odvija u maloj grupi kroz 9 susreta u …

Goričani najviše čitali Tomića i "Pedeset nijansi sive"

"Pedeset nijansi sive" i "Veličanstveni Poskokovi" Ante Tomića najčitanije su knjige u Gradskoj knjižnici Velika Gorica tijekom siječnja i veljače.

Najveća županijska ribolovna udruga i dalje bez ribičkog doma

Ribolovci ŠRU Odre u subotu su u održali izvještajnu Skupštinu

Dan je Gradske knjižnice i besplatan upis za nove članove

Sve je počelo na današnji dan prije 129 godina, kada je u Gorici otvorena prva čitaonica

U ovim ulicama struje nema danas, a evo gdje je neće biti …

Rukovoditelj HEP-ovog Pogona Velika Gorica, Zlatko Majetić, kaže kako je riječ o redovitom godišnjem održavanju transformatorskih stanica na užem gradskom području