Prijava

Vaša prijava

Edukacija za poljoprivrednike


Poštovani poljoprivrednici,

 

Pozivamo vas na edukaciju: PROIZVODNO VEZANA PLAĆANJA (stočarska proizvodnja) + IAKS mjere koja će se održati u srijedu 25. listopada 2023. s početkom u 9:30 sati u Kulturnom centru Općine, Orle 5.

 

Molim da se odazovete u što većem broju radi velikog broja poljoprivrednika koje je potrebno educirati stoga neće biti vremena za dodatna pozivanja (na iduću edukaciju ćemo zvati iduću grupu ljudi).

Svoj dolazak OBAVEZNO potvrdite mailom najkasnije do 24. listopada kako bismo vas mogli prijaviti na tečaj i pripremiti dodatne materijale, na sljedeći kontakt: Dalibor Zima, 091/4882-975; dalibor.zima@mps.hr  .

 

Također molim da svatko od vas ponese zadnji zahtjev za poticaj (za 2023. godinu) da na licu mjesta utvrdimo tko mora ispuniti kakve obaveze do kraja godine (zbog potrebnih evidencija koje ste dužni voditi i dostaviti Agenciji do kraja godine). Ukoliko nemate svoj primjerak zahtjeva za poticaj, isti možete isprintati iz Agroneta ili uzmite sa sobom korisničke podatke za Agronet (korisničko ime i zaporka) da možemo pristupiti zahtjevu.

 

S poštovanjem,

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede