Prijava

Vaša prijava

Božićni koncert u Bukevju


Već četvrtu godinu za redom u Bukevju je 16.12.organiziran koncert za nadolazeće blagdane.

Sudjelovali su: KUD Veleševec,KUD Slavuj, Zbor umirovljenika i starijih osoba općine Orle te mješovita dječja skupina koja djeluje na području općine Orle.
Ulaz je bio slobodan, a za osvježenje uz sokove i kolače pobrinuli su se svi sudionici koncerta.

Na božićnim štandovima mogli su se kupiti razni ukrasi koje su izrađivale žene sa djecom na kreativnim radionicama iz Bukevja,Vrbova,Veleševca i Suše. Sav novac namijenjen je za djecu i njihovim potrebama ( opremanje društvenih domova dječjim igrama, možda i koje računalo ili za sportske rekvizite na dječjim igralištima).

Za estetsko uređenje pobrinuli su se: Štefica Dianežević i njezina ekipa(Vugrinec Paula, Vučin Marija, Majstorović Ana ,Majstorović Iva ,Vučin Karmen ,Diminčić Lucia i Dergez Antonela),gospođa Jadranka te obitelj Davora Stuparića koja je donirala bor.

Veliku podršku organizatorima su bili mnogobrojni gosti ne samo sa područja općine Orle već i šire. Načelnik općine sa svojim zamjenikom,vijećnici te predstavnici iz mjesnih odbora i ostalih društava uživali su u raznovrsnom programu. MO Bukevje osigurao je prostor i pomogao u organizaciji, a ulogu voditeljice preuzela je Jasminka Podlejan.