Prijava

Vaša prijava

Javni poziv za prijavu štete na imovini


Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić dana 24. ožujka 2020. godine proglasio je prirodnu nepogodu uzrokovanu potresom za područje općina Jakovlje, Luka, Klinča Sela, Orle, Križ i Stupnik te gradova Sveti Ivan Zelina, Sveta Nedelja i Velika Gorica zbog velikih šteta na stambenim, gospodarskim, javnim, kulturnim i drugim objektima koje su nastale 22. ožujka 2020. godine.

Pozivaju se oštećenici, fizičke i pravne osobe na čijoj je imovini utvrđena šteta od prirodnih nepogoda da prijave štetu na imovini Općinskom povjerenstvu Općine Orle za procjenu šteta od prirodnih nepogoda u pisanom obliku, na propisanom obrascu.

Oštećenici (fizičke i pravne osobe) mogu Obrazac PN popuniti, potpisati i poslati elektronskim putem na info@opcina-orle.hr .
 
Obrazac i se može preuzeti na službenoj stranici Općine Orle www.opcina-orle.hr ili  u pisarnici Općinske uprave, radnim danom u uredovno radno vrijeme od 09.00 do 12.00 sati.

Prijave šteta mogu se podnijeti Povjerenstvu za procjene šteta od prirodnih nepogoda Općine Orle zaključno sa 01.04.2020. na propisanom Obrascu PN.

Obrazac PN (word)

Obrazac PN (pdf)

                                                                           Načelnik Općine Orle

                                                                               Ervin Vujica, v.r.

U nastavku možete preuzeti dokument vezan uz postupak prijave štete od prirodne nepogode te Pravilnik o registru šteta, kao i tekst Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda:

Postupak prijave štete od prirodne nepogode uzrokovane potresom na području Općine Orle temeljem Zakona  o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda.

Pravilnik o registru šteta od prirodnih nepogoda

Zakon o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda