Prijava

Vaša prijava

Završnica Malonogometne lige Turopolja i Posavine


U subotu, 8.kolovoza u Novom Čiču održano je  završno kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine koja već šestu sezonu u ljetnim mjesecima donosi novi sadržaj u mjesta ekipa koje se natječu.

Ovogodišnje izdanje lige je organizacijski preuzeo Klub Mladih Veleševec  koji je uz pomoć Općine Orle osigurao pehare za najbolje momčadi i pojedince ovogodišnjeg natjecanja.

Općinu Orle predstavljale su ekipe iz Drnka,Bukevja i Veleševca.

Sve navedene ekipe su svojim ponašanjem kao gosti i domaćini zaslužili pohvale svih sudionika lige a najbolji dokaz tome je i nagrada za najboljeg domaćina kola koje je zasluženo dobila ekipa iz Drnka.

Prema riječima povjerenika lige, Zorana Smrekara sve momčadi su odradile vrhunski posao na terenu ali i izvan njega,a pravi dokaz tome je  i što je  liga napredovala i organizacijski i natjecateljski u odnosu na prošlu godinu.

Pobjednici ovogodišnjeg izdanja su momčad iz Turopolja koja je tako prekinula dominaciju momčadi Kuča koja je ovu godinu završila kao drugoplasirana, dok je na trećem mjestu ekipa iz Vukovine.

Osim već spomenute momčadi Drnka, razlog za veselje je imala i momčad Veleševca, čiji je igrač Matej Karlović izabran u “dream team” lige i na taj način dao do znanja da se u Posavini igra dobar nogomet.

U podjeli pehara sudjelovao je zamjenik načelnika Općine Orle koji je pohvalio kompletnu organizaciju Malonogometne lige Turopolja i Posavine . Prema riječima zamjenika načelnika Općine Orle, Dražena Podlejana  ovogodišnja liga je bila vrlo izazovna zbog situacije sa Covid-19,ali se pokazalo da se sve može napraviti uz dobru organizaciju. Općina Orle će i nadalje podržavati ovakve događaje kao što je to bilo i ove sezone.