Prijava

Vaša prijava

Božić u srcu 2017. godine


Očekujemo Božić, blagdan radosti, veselja, mira i zajedništva, proslave Isusova rođenja, koji dolazi svima, djeci i malenima, odraslima, bolesnima, starijima. Svi se radujemo Božiću. Kako bi svi uistinu osjetili radost Božića, pozivamo Vas na Božićne susrete u Pokupskom pod nazivom „Božić u srcu“.

Na poticaj pokupskog župnika i načelnika Općine Pokupsko prošle godine smo organizirali susrete za sve koji žive sami, sve starije i teže pokretne osobe koje radi narušenog zdravstvenog stanja ili drugih okolnosti nemaju često prilike sudjelovati na događanjima u našoj zajednici. Iskustva svih sudionika su bila jako pozitivna pa će ćemo i ove godine, 17. prosinca  nakon svete mise, koja će se održati u 11,00 sati u župnoj crkvi u Pokupskom, prirediti druženje uz blagdanski ručak u dvorani u dvorištu župnoga dvora.

Onima koji ne mogu sami organizirati prijevoz toga dana u Pokupsko, a žele sudjelovati, osigurat ćemo prijevoz osobnim ili kombi vozilom do Pokupskog, i poslije povratak kućama. Ukoliko Vam je potreban prijevoz molimo Vas da se najkasnije do četvrtka 14.12. javite na broj telefona 01 6216 234 (Općina Pokupsko), 098 311 999 (Božidar Škrinjarić) ili 098 9299 553 (vlč. Antun Pećar) kako bismo organizirali prijevoz.

Manifestacija će se prijaviti za sufinanciranje sredstvima državnog proračuna putem javnog poziva Ministarstva poljoprivrede za dodjelu potpore organizatorima manifestacija iz nadležnosti Ministarstva poljoprivrede za 2017. godinu.