Prijava

Vaša prijava

Zlato za Senfa, srebro Ani i bronca Filipu


Čakovec 14.02.2015. – Hrvatski kup poletaraca i veterana odigran na „ Valentinovo“ donio je nove medalje poletarcima i potvrdu veteranima da su i dalje u samom vrhu. U najmlađoj konkurenciji do 11. godina za velikogorički klub nastupili su Ana Anić, Filip Antunović, Ivan Mance te debitanti Emanuel Miščević. Dominik Krajnc i Katarina Nadeždin.

HK poletarci zajedno

 

U ženskom singlu poletarki  Ana je stigla do finala pokazala napredak u igri, no u ovom trenutku morala je čestitati Dori Martinuš ( MZ ) koja je u ovom trenutku najbolja poletarka.

Poletarke – U11:

HK poletarci Ž

  1. Dora Martinuš ( MZ )
  2. Ana Anić ( VG )
  3. Stella Balenović ( MZ )

U konkurenciji poletarca do 11 godina još jednom je slavio Roko Pipunić ( Purger ) i pokazao svoj raskošni talenat. Od naših poletaraca najuspješniji na HK ponovno je bio Filip Antunović koji je još jednom osvojio brončano odličje te u drugom gemu protiv Roka bio blizu preokreta ( 19:21)

Poletarci – U11:

HK poletarci M

  1. Roko Pipunić ( Purger )
  2. Vid Matanić ( MZ )
  3. Filip Antunović ( VG )

Svi naši poletarci uključujući i debitante pokazali su zajedništvo i podršku izvan terena, a za nove pobjede i rezultate trebamo još puno raditi. Za stjecanje iskustva svakako je potrebno puno više treninga i utakmica, individualnog rada,  službenih mečeva i natjecanja pa ćemo iz tog razloga svakako igrati ZBL ( zagrebačku badminton ligu ) čiji termin je već naredne subote (21.veljače ).

HK Veterana 35+ i 45+

U veteranskoj konkurenciji nastupili su Josip Buchberger, Hrvoje Jerkin, Viktor Lazar i Željko Senfner. Željko Senfner ponovno se okitio zlatnom medaljom u muškom singlu (45+), dok je u parovima već standardno uvijek na postolju sa Leom Milerom ( MZ ), ovoga puta osvojili su broncu.

HK Senf zlato

HK MM parovi 45 bronca Senf i Leo

Josip Buchberger odigrao je sjajan meč protiv Antonia Lovrića, dobio prvi set ( 21:19), u drugom vodio (17:16 …. 17:21) dok mu je u trećem ponestalo snage i za konačnu pobjedu trebalo je još samo 1% snage ...

Još jedan od dramatičnijih badmintonskih mečeva odigrao je Hrvoje Jerkin protiv Nikice Šikića, u prvom gemu Hrvoje je vodio ( 20:13 ) da bi na kraju gem izgubio 25-27. U drugom pak gemu Hrvoje je spasio 6 meč lopti i na kraju u pravoj drami ipak čestitao na pobjedi Šikiću.Ovi porazi izbacili su ovoga puta naše veterane iz borbe za nove medalje.

Pobjednike po konkurencijama i rezultete svih mečeva možete pogledati na : http://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=E2357E51-5B4D-453C-8DE8-35165745810F

 

 

 


Promocija časopisa Luč