Prijava

Vaša prijava

Dubrovnik – Državno prvenstvo – OŠ EUGEN KUMIČIĆ iz Velike Gorice najbolja u Hrvatskoj


Svi sa istim željama i nadanjima krenuli su na dug put u Dubrovnik gdje se od 04. do 06. ožujka održavalo državno prvenstvo osnovnih i srednjih škola u badmintonu u organizaciji HŠSS-a.. Olujno nevrijeme, bura i kiša koja nije prestajala, bili su dodatna prepreka badmintonašima u njihovim nastojanjima da pobjede svoje vječite rivale i svojim gradovima donesu medalje i priznanja te ponosno proslave zajednički uspjeh.

Dubrovnik pehari

Drugu godinu za redom OŠ Eugen Kumičić iz Velike Gorice podigla je pobjednički pehar i okitila se zlatnim medaljama. Veliki uspjeh za velikogoričku osnovnu školu, grad i zagrebačku županiju ostvarile su Ira Misir, Matea Krlić, Petra Senfner i Leona Torbica sa  voditeljem prof. Borisom Opačićem. Bravo ekipa !!!!

Šampionke

Djevojke su bile najbolje u grupi pobjedivši OŠ „Trešnja „ iz Zagreba i  „ Prvu OŠ „ iz Čakovca . U polufinalu su bile bolje od OŠ „Vihor“ iz Kutjeva te ih je drugoga dana natjecanja u finalnom meču čekao domaćin OŠ „ Ivana Gundulića „ iz Dubrovnika. Rezultat finala kao i svih odigranih utakmica bio je 3:2 za velikogoričanke koje je predvodila nepobjediva Ira Misir.

Ira i molitva

petra u akciji

U konkurenciji srednjih škola nastupila je Gimnazija Velika Gorica u sastavu: Elena Miščević, Lucija Buchberger, Klara Dugalić i Ivanka Čuljak sa voditeljem prof. Gordanom Polanom . Djevojke su u grupi bile druge nakon poraza od ŠPOGI- sportske gimnazije 1:3 i pobjede nad Gimnazijom Čakovec 3:0.  U polufinalu bolje su bile gimnazijalke Dubrovnika rezultatom 3:0. Priliku za medalju velikogoričke gimnazijalke imale su u finalnom danu u utakmici za treće mjesto, no ista je propuštena protiv djevojaka TRGOS-a iz Osijeka koje su osječanke dobile rezultatom 3:1.

Čestitke svim državnim prvacima !

OŠ Eugen Kumičić

OŠ Eugen Kumičić - Velika Gorica ( djevojčice )

OŠ Tituš Brezovački – Zagreb  ( dječaci)

I. gimanzija – Zagreb (mladići)  i

ŠPOGI  sportska gimanzija – Zagreb  (djevojke) !

Dubrovnik plesacice

Opširnije izvješče na stranicama HŠSS-a http://www.skolski-sport.hr/