Prijava

Vaša prijava

Kids & Parents 2013 ima nove pobjednike !


Prekrasna badmintonska nedjelja okupila je u DT Areni 12 parova  roditelja i djece koji su odigrali vrlo zanimljiv turnir . Djeca su najvažnija i najljepše od svega  je zaigrati zajedno sa njima i uživati u najdražoj igri. Pokušavam pogledati u budućnost i zamisliti takve turnire za 10-ak godina i više, vjerujem da će ostati tradicionalni te će sa svakim narednim i drugi roditelji prepoznati tu vrijednost i pridružiti se.

Neki su zaigrali po prvi puta i svakako im treba čestitati, a najveće čestitke pripadaju pobjednicima Sandiju i Luni Šaban

kids pobjednici

koji su imali više koncentracije i u tri gema ( 21:19 , 17:21, 21:17 ) uspjeli dobiti finale protiv Marija i Edvina Hadžihalilovića. Brončanu medalju osvojili su Vito i Josip Buchberger,

kids medaljasi

Poredak  i rezultati svih Kids & Parents oarova je sljedeći :

1.         Šaban,Sandi i Luna

2.        Hadžihalilović, Mario i Edvin

3.        Buchberger, Vito i Josip

4.        Miščević, Elena i Slobodan

5.        Sefner, Petra i Željko

6.        Lazar, Antonio i Viktor

7.        Gotesman, Ivan i Ivana

8.        Misir, Ira i Davor

9.        Obitelj Šimag

10.    Mužek, Luka i Goran

11.    Obitelj Čivrak

12.    Šaban, Lidija i Filip

 

DSCF6167

Svatko je odigrao najmanje po 4 meča , bilo je pregršt zanimljivih i neizvjesih  mečeva i preokreta u kojima su u grupi Senfneri pobjedili Šabane ( Sandija i Lanu ) , Lazari su dobili Buchbergere , tako da  je bilo jako napeto, i uzbudljivo. Ivana Gotesman je u silnoj želji da prati Ivana preforsirala zglob te joj želimo što brži oporavak i povratak na teren.

Hvala svim  roditeljima koji  su hrabro došli na ovo natjecanje, posebno onima koji su zaigrali  prvi puta i naravno  djeci koja su imala stpljenja sa svojim roditeljima!

kids torta

Svima skupa veliko hvala na dolasku i vidimo se na Prvenstvu Hrvatske idućeg vikenda u  Zagrebu !