Prijava

Vaša prijava

Novi pobjednici na „ Pliši „


Još jedno izdanje , deveto po redu „ Mede štede „  okupilo je najmlađe badmintonaše na tradicionalnom turniru  u Velikoj Gorici.

Bilo je hladno u DT Areni, ali srca su nam ugrijali novi poletarci koji su odigrali svoje prve badmintonske mečeve i već po prvim koracima mozemo sa sigurnošću reći da stvaramo još jednu novu uspješnu generaciju hrvatskih badmintonaša. Oni dolaze iz cijele zagrebačke zupanije i naš zajednički cilj već sada je da “Medo Štedo” plišani putuje dalje. Sljedeće domaćinstvo već na proljeće kad se „ Medo „ odmori od zime bit će u Samoboru organizirano sa novoosnovanim klubovima  zupanije i još većem broju djece što nam je prvi i osnovni cilj kako bi baza igrača iz godine u godinu rasla premašujući dosadašnje okvire.

 Krenimo sada slikama kroz turnir :

MS U9 zajedno

U najmlađoj konkurenciji do 9 godina nastupili su po prvi puta Stjepan i Matej Saraga iz OŠ Šćitarjevo i osvojili svoje prve medalje, Matej je pobjedio, Stjepan je bio drugi dok je Jakov Ivanković osvojio brončanu medalju. Jelena Buchberger zavrijedila je zlatnu medalju kao jedina dama među mušketrima. napominjemo da u ovoj dobi imamo veliki broj djece koji će se zasigurno na idućim natjecanjima pridruziti ekipi uzivajući u najdrazoj igri.

MS Jakov

Podrška i čestitke  Jakovu na prvoj bronci

MS U9

Matej Saraga – OŠ Šćitarjevo – 1. mjesto

MS U9 stef

Stjepan Saraga – OŠ Šćitarjevo – 2. mjesto

U konkurenciji do 11 godina kod djevojčica uvjerljivo je pobjedima sve bolja Petra Senfner, drugo mjesto pripalo je Marti Ferenčak, dok je treća bila Sunčica Sertić.

MS U 11 WS

Marta, Petra i Sunčica

MS Petra

MS U11 suncica

Kod dječaka do 11 godina pobjedio je Luka Pinturić, drugo mjesto pripalo je Filipu Antunoviću, dok je treći bio Lovro Cvitanović. Četvrto mjesto osvojio je Mihael Jurenić dok je peti bio Bruno Baburić.

MS U11

Bruno, Mihael, Filip, Luka i Lovro

MS Fico 3eci

MS Miha

MS Davor

U konkurenciji do 13 godina dominirao je zasigurno jedan od najbolji mlađih kadeta Hrvatske Josip Meglič koji je osvojio zlato u singlu, a također i u mješovitim parovima sa Mateom Krlić. Srebrnu medalju u muškom singlu osvojio je Vito Buchberger dok je treći bio Luka Muzak. 

MS Megla M

MS pobjednici U13 M

U zenskom singlu zlatnu medalju osvojila je Ira Misir, srebrnu Marta Vitek, dok je treća bila Matea Krlić.

MS U13 W

Marta, Ira & Matea

U parovima uz zlatne Josipa Meglića i Mateu Krlić, srebrni su bili Ira Misir i Vito Buchberger dok su treći bili Luka Muzak i Marta Vitek.  Medalja zlatnog sjaja također je pripala Gloriji Obadić i Dunji Štrbenac. Zahvala našem prijateljskom klubu BK Zagreb Maksimir na stalnoj suradnji i podršci koja traje od prvog dana i nema sumnje da ćemo zajedno sagraditi jednu veliku sportsku priču.

Ovim putem čestitke od srca svim natjecateljima, a posebno najmlađima na hrabroj igri u uvjetima koji su bili pomalo i prehladni uz obećanje da će na idućim turnirima   ” Mede štede ” biti puno toplije, u što ćemo se uvjeriti već na proljeće u Samoboru.

MS U 9 CESTITKE

Veliko hvala našem pokrovitelju Zagrebačkoj zupaniji i svim sponzorima i donatorima na čelu sa ” Medinim Brlogom ” Erste banke !

Medo stedo 2013

Do sljedećeg susreta !


Upaljena druga adventska svijeća