Prijava

Vaša prijava

HK – završnica u Sutinskim vrelima


 

Neven HK

Zagreb – U dvorani Sutinska vrela održani su turniri III. i IV. kruga Hrvatskoga kupa, u organizaciji BK Zagreb Maksimir. Bili su to ujedno i posljednji turniri sezone 2013-14. za ove konkurencije. Kao najuspješnije natjecatelje u oba dana izdvajamo igrače Medvedgrada – Drvodeliće – Bornu (pojedinačno i parsko seniorsko zlato, pojedinačno zlato u mlađim juniorima) i Doru (pojedinačno i parsko zlato u seniorima i mlađim juniorima)

BK Velika Gorica i na ovom natjecanju imao je svoje adute, a najbolji rezultat ostvario je u seniorskoj konkurenciji trener Neven Rihtar koji je odigrao sve tri konkurencije. U singlu je osvojio srebrnu medalju, u muškim parovima brončanu zajedno sa Dasenom Jardasom iz Rijeke, a u mješovitim parovima igrao je sa Lucijom Buchberger kojoj je to bio prvi seniorski turnir u karijeri. Lucija je uz Nevena odigrala odličan turnir, a u prvom kolu pobjedili su u tri seta Ivonu Kozak i Dominika Doku iz BK Medvedgrada i bili na korak do medalje.

Ira Misir osvojila je brončanu medalju nakon što je u polufinalu ipak morala stisnuti ruku najboljoj mlađoj kadetkinji Ingi Sadaić koja je odigrala odličan turnir i zasluzeno pobjedila.

  Prvoplasirani natjecatelji po konkurencijama su:
- seniori i mlađi kadeti;
- mlađi juniori i poletarci.