Prijava

Vaša prijava

Sportske igre mladih 2014 – prijave u tijeku


Dragi sportaši,

Pozivamo Vas da se i ove godine prijavite na 18. Sportske igre mladih. Prijave za individualne sportove (tenis, stolni tenis, šah i BADMINTON ) ove godine traju do 01.05.2014. godine.

sportske_igre1

Budite dio najljepše sportske priče i prijavite se što prije na sljedećem linku: http://www.igremladih.org/prijave/

Od ove godine na 18. Sportskim igrama mladih došlo je do promjene određenih sportova i kategorija. Sve možete pročitati na http://www.igremladih.org/media/35720/obavijest_o_promjeni_sportova.pdf

Sve upite u vezi natjecanja možete poslati na natjecanje@igremladih.org Ukoliko trebate informaciju o rasporedu igranja, početku natjecanja i gdje ćete igrati posebno za vaš grad potražite linku http://www.igremladih.org/hr/natjecanje/raspored-natjecanja/

SIM Lucija

ZAVRŠNO NATJECANJE U SPLITU 24.06. – 21.08.2014.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pobjednici gradskih tj. županijskih natjecanja (što uključuje sve partner-gradove SIM-a u jednoj županiji) dolaze besplatno u Split, u 13 smjena tijekom lipnja, srpnja i kolovoza. Na završnom natjecanju u Splitu sudjelovat će oko 5000 djece i mladih iz cijele Hrvatske i zemalja iz Regije (svaka smjena će brojati cca 270 sudionika).

Pozivamo vas također 23.04. 2014. godine od 11.00 sati na Coca Cola Cup 2014 u Veliku Goricu ( Park Franje Tuđmana ) gdje ćemo dobiti prve putnike za Split  ( mali nogomet, graničar, trčanje na 60 m – prijave natjecatelja u školama) uz bogat program i nagradne igre.

 


Uključite se za Dan planete Zemlja!

Novi bicikl na meti kradljivaca